Τσιάμης στο Gazzetta: «Ηθελα να κάνω έστω φετινό ρεκόρ, δεν έβρισκα τη φόρα μου»

Πηνελόπη Γκιώνη
tsiamis

bet365

Καθόλου ευχαριστημένος με την εμφάνισή του δεν ήταν ο Δημήτρης Τσιάμης, μετά τον τελικό του τριπλούν.

Αποστολή στη Γλασκόβη: Πηνελόπη Γκιώνη

Η εμφάνιση του Δημήτρη Τσιάμη στο τριπλούν ανδρών δεν τον ικανοποίησε καθόλου, αφού με 15.95μ κατέλαβε τη 16η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που είναι σε εξέλιξη στη Γλασκόβη.

Η μέρα δεν ήταν καλή για τον 18 φορές Πανελληνιονίκη του τριπλούν αφού δεν βρήκε τη φόρα του και έτσι δεν κατάφερε να βγάλει ένα μεγάλο άλμα και να βελτιώσει έστω το φετινό του ρεκόρ (16.26μ).

Ο ίδιος, μιλώντας στο Gazzetta, δήλωσε:

«Πως να είμαι με αυτό που έκανα σαν επίδοση, με αυτό που έγραψα τελικά και με τον αγώνα που έκανα; Γιατί έστω ήθελα να κάνω ένα τεστ αν και δεν ετοιμάστηκα για το κλειστό. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω λίγο κουρασμένος γιατί ο έβδομος αγώνας σε 7 εβδομάδες στο κλειστό ενώ δεν είχα σκοπό να κατέβω…

Η φόρα μου δεν έβγαινε. Το πρώτο άλμα ας πούμε θα μπορούσε να είναι ΟΚ γιατί ήταν λίγο άκυρο και μου λύγισε (το πόδι) και έπεσα καλύτερα οπότε λέω θα το κάνω στα επόμενα. Όμως είχα ακόμα χειρότερη φορά, δηλαδή ερχόμουν πιο κοντά και πήγαινα πολύ ψηλά. Και το τελευταίο άλμα ήταν ό,τι χειρότερο.

Σίγουρα αυτός ήταν ο τελευταίος κλειστός σε υψηλό επίπεδο γιατί το επόμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι σε δύο χρόνια. Από ‘κει και πέρα αν πάμε καλά στο Ευρωπαϊκό, όλα καλά και ίσως συνεχίσω άλλη μια χρονιά. Αν πάω καλά στο Ευρωπαϊκό και έρθουν και οι Ολυμπιακοί, τέλεια και εκεί ό, τι γίνει».

Η δήλωση Τσιάμη στην ΕΡΤ

@Photo credits: eurokinissi
 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα