Στίβος, Κύπρος: Στο δρόμο προς τη Γλασκώβη τρεις Κύπριοι αθλητές

Newsroom
φωτοπουλου
Τρεις Κύπριοι αθλητές έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που θα διεξαχθεί στη Γλασκώβη.

Λίγες ημέρες προτού εκπνεύσει το 2023, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου ανήρτησε στην ιστοσελίδα της τον… «Δρόμο για τη Γλασκώβη», αφού η πρώτη μεγάλη διοργάνωση του 2024 θα είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, το οποίο θα διεξαχθεί από την 1η έως τις 3 Μαρτίου στην πρωτεύουσα της Σκωτίας.

Η αναλυτική ανάρτηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για τους αθλητές και τις αθλήτριες που έχουν εξασφαλίσει έως τώρα την απευθείας συμμετοχή τους στο πρώτο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς ή βρίσκονται μέσα ή κοντά στις διαθέσιμες θέσεις, μάς δίνει την ευκαιρία να δούμε τι γίνεται και με τους Κύπριους αθλητές.

Από την ανακοίνωση των ορίων απευθείας πρόκρισης, στις 21 Απριλίου 2023, ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει κάτι εντυπωσιακά, αφού τα όρια έχουν εξασφαλίσει μόνο οι κορυφαίοι εμποδιστές, Μίλαν Τράικοβιτς και Ναταλία Χριστοφή (60μ. εμπόδια).

Η εξέλιξη είναι πως μέσα στις διαθέσιμες θέσεις πρόκρισης βρίσκεται τώρα πια και η Ολίβια Φωτοπούλου, στα 60 μέτρα, ενώ λίγο έξω από τις διαθέσιμες θέσεις είναι η Ελένα Κουλιτσένκο (ύψος) και η Δάφνη Γεωργίου (60μ. εμπόδια).

κυπρος στιβος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα