Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: Νέα αποθέωση για Ντρισμπιώτη από τα μέλη της εθνικής ομάδας

Newsroom
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: Νέα αποθέωση για Ντρισμπιώτη από τα μέλη της εθνικής ομάδας

bet365

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τα μέλη της εθνικής ομάδας στο ξενοδοχείο, με τη δις πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην να απολαμβάνει και την απαραίτητη μπύρα.

Έπειτα από βάδισμα 55 συνολικά χιλιομέτρων στους κεντρικούς δρόμους του Μονάχου και τα δύο χρυσά μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ένα ποτήρι μπύρα επιβάλλεται. Κι όταν βρίσκεσαι στη Βαυαρία, φέροντας πλέον και τον τίτλο της δις πρωταθλήτριας, η κατανάλωση μπύρας είναι επιτακτική ανάγκη.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 20 χλμ, βάδην, χρειαζόταν μια γερμανική μπύρα για να ξεδιψάσει.

«Δικαιούται και μία μπύρα, που της την έχω στερήσει» είπε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Ναπολεών Κεφαλόπουλος και η στιγμή για το κέρασμα της επιτυχίας ήρθε στο Μόναχο.

Ε, για την μπύρα της πρωταθλήτριας φρόντισαν τα μέλη της εθνικής ομάδας, στη νέα υποδοχή που ετοίμασαν στην Ντρισμπιώτη, κατά την επιστροφή της στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η ελληνική ομάδα στο Μόναχο.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα