Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: Η Ντρισμπιώτη εκτόξευσε την Ελλάδα στην 4η θέση του πίνακα μεταλλίων

Newsroom
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: Η Ντρισμπιώτη εκτόξευσε την Ελλάδα στην 4η θέση του πίνακα μεταλλίων

bet365

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έκανε το νταμπλ στις αποστάσεις του βάδην στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου και η Ελλάδα βρέθηκε στην 4η θέση του πίνακα μεταλλίων.

Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο από την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στις αποστάσεις του βάδην στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, έφερε και την εκτόξευση για την Ελλάδα στην 4η θέση του πίνακα μεταλλίων στα αγωνίσματα του στίβου.

Η εθνική ομάδα έφθασε στα τρία χρυσά μετάλλια (Ντρισμπιώτη 20 και 35 χλμ, βάδην, Τεντόγλου - μήκος) και στο ένα ασημένιο ,με την Κατερίνα Στεφανίδη - επί κοντώ).

Μετά και το τέλος του πρωινού προγράμματος του Σαββάτου (20/8) με τους τελικούς στα 20 χλμ. σε άνδρες και γυναίκες η Ελλάδα φιγουράρει στις κορυφαίες θέσεις του πίνακα μεταλλίων.

μεταλλια

Στο βραδινό πρόγραμμα του Σαββάτου (20/8) από ελληνικής πλευράς υπάρχει ο τελικός του ακοντισμού γυναικών (21:25), με την Ελίνα Τζένγκο να είναι έτοιμη να δώσει το δικό της αγώνα για κάτι πολύ σπουδαίο.

Η 20χρονη αθλήτρια που ανήκει στην Team Future της Bwin, με βολή στα 61.28μ. πέρασε με άνεση στον τελικό, ενώ με φετινό ρεκόρ στα 65.40μ., έχει την καλύτερη επίδοση από τις φιναλίστ μέσα στο 2022.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα