Επέστρεψαν στην Αθήνα ο Τεντόγλου, ο Καραλής, ο Ανδρικόπουλος και τα άλλα παιδιά

Newsroom
Επέστρεψαν στην Αθήνα ο Τεντόγλου, ο Καραλής, ο Ανδρικόπουλος και τα άλλα παιδιά

bet365

Η αποστολή της εθνικής ομάδας στίβου επέστρεψε από την Κωνσταστινούπολη και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, με τον «χρυσό» Μίλτο Τεντόγλου και τους «ασημένιους» Εμμανουήλ Καραλή και Νίκος Ανδρικόπουλο να κλέβουν την παράσταση.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (6/3) η εθνική ομάδα στίβου ανδρών-γυναικών που συμμετείχε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος για τρίτη διαδοχική διοργάνωση Μίλτος Τεντόγλου και οι «ασημένιοι» στο επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής και στο τριπλού, Νίκος Ανδρικόπουλος ήταν αυτοί που έκλεψαν την παράσταση στην αίθουσα αφίξεων του «Ελευθέριος Βενιζέλος».

H εθνική ομάδα στο τετραήμερο των αγώνων στην «Ατακιόι Αρένα» της Κωνσταντινούπολης με τα τρία μετάλλια βρέθηκε στην 11η θέση του πίνακα των μεταλλίων.

stivos national team

Παράλληλα η ελληνική ομάδα είχε την Κατερίνα Στεφανίδη στην 4η θέση στο επί κοντώ, τον Δημήτρη Τσιάμη στην 7η στο τριπλούν, ενώ ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην 20χρονη Πολυνίκη Εμμανουηλίδου που έκανε ντεμπούτο στη διοργώνωση με ατομικό ρεκόρ στα 60μ. με 7.26 και παρουσία στον ημιτελικό.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα