Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Εκτός ημιτελικών Βασιλείου και Φέρρα

Newsroom
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Εκτός ημιτελικών Βασιλείου και Φέρρα

bet365

H Ειρήνη Βασιλείου και η Ανδριάνα Φέρρα δεν κατάφεραν να πάρουν πρόκριση στον επόμενο γύρο των ημιτελικών στα 400 μέτρα.

Δεν θα έχουν δεύτερη κούρσα στα 400 μέτρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου η Ειρήνη Βασιλείου και η Ανδριάνα Φέρρα.

Η Βασιλείου έτρεξε στην 3η σειρά και ήταν κοντά στην φετινή της επίδοση, τερματίζοντας 4η σε χρόνο 53.71. Με τις πρώτες δύο από κάθε σειρά και μόνο δύο ακόμη με καλύτερη επίδοση να προκρίνονται, η κρητικιά πρωταθλήτρια δεν είχε τύχη και έμεινε εκτός συνέχειας.

Ιδια τύχη είχε και η Φέρρα που έτρεξε στην επόμενη σειρά. Τερμάτισε 5η στη σειρά της με χρόνο 55.29 που είναι μεν φετινό ρεκόρ, αλλά δεν αντιπροσωπεύει τις πραγματικές ικανότητές της.

Η Φέμκε Μπολ, που τρέχει με στόχο να σπάσει ξανά το παγκόσμιο ρεκόρ, έκανε.. ζέσταμα και με 52.35 προκρίθηκε εύκολα στα ημιτελικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα