Πομάσκι: «Αυτό που ξεχωρίζει στον Τεντόγλου είναι η ανταγωνιστικότητά του» (vid)

Newsroom
Πομάσκι: «Αυτό που ξεχωρίζει στον Τεντόγλου είναι η ανταγωνιστικότητά του» (vid)

bet365

Ο Γιώργος Πομάσκι αναφέρθηκε στον... εκτελεστή Μίλτο Τεντόγλου και στο πόσο προσηλωμένος είναι στον στόχο του σε κάθε διοργάνωση.

Ο Γιώργος Πομάσκι μιλώντας στον Alpha, αναφέρθηκε στην τρομερή συγκέντρωση του Μίλτου Τεντόγλου πριν από κάθε μεγάλο αγώνα.

Ο σπουδαίος προπονητής των αλμάτων, τόνισε πως ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος, καταφέρνει να διατηρηθεί στη κορυφή χάρη στην ανταγωνιστικότητά του και περιέγραψε το πως προετοιμάζεται πριν από κάθε τελικό.

«Από την αρχή των αγώνων ξέρουμε ότι είναι ένας πολύ καλός εκτελεστής και το έφερε εις πέρα. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι η ανταγωνιστικότητά του. Πριν τον αγώνα τα έχει αναλύσει όλα, έχει προετοιμάσει τον εαυτό του και προσθέτει την αγωνιστικότητά του. Αισθάνεται την κάθε κίνηση που κάνει, σε υψηλές εντάσεις από την αρχή ως το τέλος» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εχει δείξει ότι έχει μυαλό. Ασχολείται ώρα με το μήκος και είναι πάντα πανέτοιμος. Είναι προσηλωμένος σε αυτό που κάνει και με φέρνει κι εμένα σε δύσκολη θέση αν δεν είμαι εγώ έτοιμος. Με κάνει να βελτιώνομαι κι εγώ. Ασχολείται πάντα με την δική του δουλειά, όχι των άλλων. Φαίνεται και από τις δηλώσεις του.»

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΙ Τελευταία Νέα