Τεντόγλου: Πρώτα στο Λονδίνο και μετά στον Βόλο για μια μεγάλη επίδοση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα (vid)
O Μίλτος Τεντόγλου πριν ταξιδέψει στον Βόλο για το βαλκανικό πρωτάθλημα (26-26 Ιουλίου), θα κάνει μια στάση στο Λονδίνο, παίρνοντας μέρος το Σάββατο (19/7) στον 11ο αγώνα της σειράς των Diamond League.
O αγώνας του μήκους στο Λονδίνο θα αρχίσει στις 14:53, ώρα Ελλάδας και ο Τεντόγλου έχει την ευκαιρία για έναν ακόμη δυνατό τεστ στον δρόμο για το Τόκιο και το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου.
Έχοντας την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο με τα 8.46μ. που σημείωσε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στη Μαδρίτη, ο Τεντόγλου στο Λονδίνο θα έχει τον υψηλότερο δυνατό συναγωνισμό.
Συγκεκριμένα θα αγωνιστούν ο Αυστραλός, Λίαμ Άντοκ (8,34μ.), ο Ιταλός, Ματία Φουρλάνι (8,31μ.), ο Ελβετός δεκαθλητής Σίμον Εχάμερ (8,34μ.) και το τρίο των Τζαμαϊκανών Τατζέι Γκέιλ (8,34μ.), Κάρεϊ ΜαΚλέοντ (8,33μ.) και Γουέιν Πίνοκ (8,10μ.).
Τεντόγλου: «Θέλω μια μεγάλη επίδοση στον Βόλο»
Στο μεταξύ σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, ο Τεντόγλου αναφέρθηκε στην παρουσία του στο βαλκανικό πρωτάθλημα του Βόλου.
«Το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιουλίου θα αγωνιστώ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα γίνει στη χώρα μας, στο Βόλο. Εχει πάρα πολλά χρόνια να γίνει τέτοιος αγώνας στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος. Το Βαλκανικό το εκτιμώ πολύ σαν πρωτάθλημα και θέλω να κάνω ρεκόρ αγώνα και μια μεγάλη επίδοση», είπε ο δις ολυμπιονίκης.
Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ, τη Βαλκανική Ομοσπονδία, τον Δήμο Βόλου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

