Στεφανίδη: Συνεχίζει στο μίτινγκ της Οστράβας

stefanidi_european_games

bet365

Με μίτινγκ στην Οστράβα δίνει συνέχεια στην αγωνιστική της σεζόν η Κατερίνα Στεφανίδη.

Στην Τσεχία και συγκεκριμένα στην Οστράβα βρίσκεται ήδη η πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, ώστε να αγωνιστεί στο δημοφιλές μίτινγκ Golden Spike την Τρίτη 28/5.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο έχει ήδη δώσει δύο αγώνες στον ανοιχτό, στη Ντόχα και το Μαρόκο, έχοντας φετινό ρεκόρ 4.63μ. Τώρα, η Στεφανίδη θα συνεχίσει με έναν ακόμη καλό αγώνα όπου θα έχει αντίπαλες τις… γνωστές Ευρωπαίες, όπως την παγκόσμια πρωταθλήτρια από τη Βρετανία Μόλι Κόντερι και την Τίνα Σούτεϊ από τη Σλοβενία.

Στόχος της Στεφανίδη είναι να βρεθεί ξανά στα άλματα πάνω από τα 4.70μ (όριο για Ολυμπιακούς Αγώνες 4.73μ), που θα της δώσουν και όλη την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για την απαιτητική σεζόν που ακολουθεί.

Αξίζει να θυμίσουμε πως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί με στόχο το βάθρο στο ερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στη Ρώμη (7-12/6), όπου στην προηγούμενη διοργάνωση του 2022 στο Μόναχο είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο. Παράλληλα, ετοιμάζεται για την τέταρτη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Παρίσι.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα