Στίβος: Με πολύ καλά ονόματα ο αγώνας σφαιροβολίας "The Hero"

mouzenidis_odysseas

bet365

Όλος ο... καλός ο κόσμος θα συγκεντρωθεί στον αγώνα σφαιροβολίας "The Hero".

Στο μίτινγκ σφαιροβολίας "The Hero", που θα διεξαχθεί στις 24 Απριλίου στην Ανάβυσσο (Alikes Beach) ανανέμενεται να συγκεντρωθούν τα κορυφαία ονόματα της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, Οδυσσέας Μουζενίδης και Κώστας Γεννίκης θα αγωνιστούν στο μίτινγκ και ξεχωρίζουν ανάμεσα στους άνδρες ενώ Μαρία Μαγκούλια και Αναστασία Ντραγκομίροβα ξεχωρίζουν ανάμεσα στις γυναίκες. Ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει και ο αγώνας της κατηγορίας των κορασίδων καθώς Αναστασία Ανδρεάδη και Μαρία Ραφαηλίδου θα μονομαχήσουν για ακόμη μία φορά φέτος και, κρίνοντας από τους αγώνες που έχουν ήδη δώσει φέτος, είναι πολύ πιθανό να δούμε εξαιρετικές βολές να καταγράφονται.

Στους αγώνες, τους οποίους διοργανώνει το Φεστιβάλ Μεσογεία και ο Δήμος Σαρωνικού, αναμένεται να συμμετάσχουν και ξένοι πρωταθλητές της σφαιροβολίας. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως το μίτινγκ αποτελεί μέρος του Continental tour και βρίσκεται στην κατηγορία Bronze, πράγμα που σημαίνει πως όσες επιδόσεις καταγραφούν εκεί θα είναι επίσημες και θα δώσουν πολύτιμους βαθμούς στο ranking για τις ερχόμενες διοργανώσεις του καλοκαιριού.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
 

Τελευταία Νέα