Μαρινάκου: Ενθαρρυντική επιστροφή στον κλειστό στίβο

Επιμέλεια: Newsroom
H Αναστασία Μαρινάκου

bet365

Η Αναστασίου Μαρινάκου επέστρεψε στην ενεργό δράση στον κλειστό στίβο, τρέχοντας τα 3000μ. σε 9:09.03 στο μίτινγκ του Μετς στη Γαλλία.

Η Αναστασία Μαρινάκου επέστρεψε στη δράση της χειμερινής περιόδου με στόχο να δώσει συνέχεια στις εμφανίσεις της περσινής σεζόν στον κλειστό στίβο. Η αθλήτρια αγωνίστηκε στο μίτινγκ του Μετς όπου κατέλαβε την 11η θέση στα 3.000 μ. με 9:09.03, που είναι η τρίτη επίδοση της καριέρας της στην απόσταση.

Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ προσπαθεί να επιστρέψει στους χρόνους που την αντιπροσωπεύουν και να καλύψει το χαμένο έδαφος, μετά τον τραυματισμό που την κράτησε εκτός δράσης την περσινή περίοδο στον ανοικτό στίβο. Η Μαρινάκου έχει ατομικό ρεκόρ στην απόσταση 9:05.82 και το πέτυχε πριν από ένα χρόνο στην ίδια διοργάνωση και είναι η τέταρτη επίδοση όλων των εποχών στον κλειστό στίβο.

Ρεκόρ για την Ρέτσα στις ΗΠΑ

Η Αναστασία Ρέτσα αγωνίστηκε την Παρασκευή (2/2) σε αγώνες στο Πανεπιστήμιό της, το Χάρβαρντ και κατέλαβε την πρώτη θέση στο επί κοντώ με άλμα στα 4,25 μέτρα. Η 20χρονη αθλήτρια βελτίωσε για δεύτερη φορά φέτος το ατομικό της ρεκόρ, αφού είχε 4,21 μ. από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2023. Η Ρέτσα στη συνέχεια δοκίμασε στα 4,35 μ., ύψος, που σήμερα δεν κατάφερε να ξεπεράσει. Η αθλήτρια κάνει καλή σεζόν και δείχνει να σταθεροποιείται σε επιδόσεις πάνω από τα 4,20 μέτρα.

Δεύτερος ο Μέρλος στη Στοκχόλμη

Ο Αντώνης Μέρλος κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο ύψος, σε μίτινγκ που έγινε στη Στοκχόλμη. Ο Έλληνας πρωταθλητής ολοκλήρωσε τον αγώνα του με 2,17μ. και χαμένες στη συνέχεια προσπάθειες στα 2,20 μέτρα. Ο αθλητής πέρασε με την πρώτη το 2,05 μ. και το 2,10 μ. και με τη δεύτερη το 2,14 μ. και 2,17 μέτρα. Νικητής με 2,20 μ. ήταν ο Τόμας Κάρμοϊ.

@Photo credits: eurokinissi, Αντώνης Νικολόπουλος
 

Τελευταία Νέα