Μέρλος: «Τρεις καλούς αγώνες για να πάω στο Παρίσι»

Μέρλος: «Τρεις καλούς αγώνες για να πάω στο Παρίσι»

bet365

Ο Αντώνης Μέρλος μετά το ατομικό ρεκόρ πέρυσι, βάζει πλώρη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το 2,24μ. που έκανε στο τέλος της σεζόν ο Αντώνης Μέρλος, του… άνοιξε την όρεξη.

Ηταν ένα ατομικό ρεκόρ που κυνηγούσε όλη τη χρονιά και ουσιαστικά έθεσε και τους στόχους για το 2024.

«Το μεγαλύτερο ζητούμενο είναι να σταθεροποιηθώ σε επιδόσεις στα 2,24 μέτρα. Με αυτά τα άλματα θα είμαι σε θέση να βρεθώ όχι μόνο στο Ευρωπαϊκό, το οποίο θεωρώ ρεαλιστικό στόχο, αλλά και στους Ολυμπιακούς. Πιστεύω πως με τρεις καλούς αγώνες μπορώ να κλείσω θέση στη διοργάνωση του Παρισιού», είπε ο αθλητής και συμπλήρωσε:

«Η προπόνηση πάει καλά και θα ξεκινήσω από την επόμενη κιόλας εβδομάδα τους αγώνες μου, προκειμένου να προσαρμοστώ σε αγωνιστικά δεδομένα. Κάνω άλματα στο υπόγειο του ΠΑΛΕ, όπου υπάρχουν κολώνες στο σημείο που είναι τοποθετημένο του στρώμα, με αποτέλεσμα να έχω επαφή με τον πήχη στα τελευταία μου βήματα. Σε κάθε περίπτωση αυτό έχει ως συνέχεια να χρειάζομαι λίγο παραπάνω χρόνο προσαρμογής στην έναρξη των αγώνων. Σε κάθε περίπτωση είμαι αισιόδοξος για την παρουσία μου στη χειμερινή περίοδο».

Ο Μέρλος θα “ανοίξει” τη χρονιά στο Φεστιβάλ αλμάτων “Βαγγέλης Κουρκουτίδης”, που θα γίνει στις 13 Ιανουαρίου στο κλειστό των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη.
Στις 21 Ιανουαρίου θα πάρει μέρος σε μίτινγκ στο Λουξεμβούργο και στις 3 Φεβρουαρίου σε αγώνα στη Σουηδία. Ο αθλητής θα κάνει τον τελευταίο του αγώνα πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (17-18/2), στο μίτινγκ των Βρυξελλών στις 10 Φεβρουαρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα