ΣΕΓΑΣ και ΑΥΡΑ συνεχίζουν την κοινή τους στρατηγική πορεία

Newsroom
Χειραψία Κεντέρη με Νίκολιτς

bet365

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον, θα συνεχίσει να αποτελεί βασικό σύμμαχο ενυδάτωσης της Ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ για τα επόμενα δύο χρόνια.  

Σε μια χρονιά όπου το αγωνιστικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο για τις Εθνικές Ομάδες και την ίδια στιγμή η Ομοσπονδία θα γιορτάσει τη συμπλήρωση των 40 χρόνων από τον 1ο Μαραθώνιο Αθήνας, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ θα αποτελέσει για ακόμα μια χρονιά τον απόλυτο σύμμαχο ενυδάτωσης για όλους τους δρομείς.

Ο ΣΕΓΑΣ στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και με βασικό γνώμονα το άνοιγμα του στην κοινωνία είναι έτοιμος να γιορτάσει τα 40 χρόνια του Μαραθωνίου Αθήνας με σημαντικές εκδηλώσεις πολιτιστικού, κοινωνικού και φυσικά αθλητικού χαρακτήρα.

Η οικογένεια του ΣΕΓΑΣ αισθάνεται ευγνωμοσύνη και σιγουριά, που στο δρόμο για τις μεγάλες αυτές προκλήσεις θα έχει δίπλα της μια εταιρεία με τη δυναμική και απήχηση στην κοινωνία όπως η Coca-Cola Τρία Έψιλον, που μετρά αισίως 54 χρόνια διαδρομής στην ελληνική αγορά.

O Κωνσταντίνος Κεντέρης, Ά Αντιπρόεδρος ΣΕΓΑΣ δήλωσε σχετικά: «η Coca-Cola Τρία Έψιλον, δεν αποτελεί απλά έναν συνεργάτη για εμάς. Η κορυφαία εταιρία στον κλάδο των αναψυκτικών, με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, αποτελούν έναν από τους πολυτιμότερους συμμάχους μας. Είναι δίπλα στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε τους χιλιάδες αθλητές μας, τα σωματεία μας, τις εθνικές μας ομάδες.

Η φετινή χρονιά για εμάς είναι ιδιαίτερη καθώς ο Μαραθώνιος μετρά 40 χρόνια επιτυχημένων διοργανώσεων. Είμαστε χαρούμενοι καθώς το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ θα αποτελέσει τον σύμμαχο για χιλιάδες δρομείς και εθελοντές οι οποίοι κάθε χρόνο τιμούν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς στην χώρα μας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας».

Η Μαρία Αναργύρου – Νίκολιτς, Γενική Διευθύντρια της Coca-Cola Τρία Έψιλον για Ελλάδα & Κύπρο, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχίζεται η πολύ επιτυχημένη συνεργασία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ με το ΣΕΓΑΣ. Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, φιλοσοφία μας είναι να στηρίζουμε διοργανώσεις και μεγάλες δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό και το αθλητικό ιδεώδες στην χώρα μας. Φέτος, ο ΣΕΓΑΣ γιορτάζει τα 40 του Μαραθωνίου Αθήνας, μιας δράσης-ορόσημο για τον κόσμο του αθλητισμού εδώ 4 δεκαετίες και το Φυσικό Μεταλλικό ΑΥΡΑ θα είναι παρών, ως σύμμαχος ενυδάτωσης των δρομέων κι όλων των συμμετεχόντων».

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, που παράγεται στο Εργοστάσιο Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ στο Αίγιο, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις μεγάλες αθλητικές και δρομικές διοργανώσεις σε όλη τη χώρα. Ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική του γεύση, κατέχοντας σημαντικές διακρίσεις από κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς. Με την καινοτομία και τη βιωσιμότητα να αποτελούν σημαντικές αξίες του brand, όλες οι συσκευασίες του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ είναι 100% ανακυκλώσιμες, ενώ μόλις κυκλοφόρησε στην αγορά συσκευασίες με μη αποσπώμενο καπάκι. Με τον τρόπο αυτό, η Coca-Cola Τρία Έψιλον εφαρμόζει την Ευρωπαϊκή Οδηγία και τη σχετική ελληνική νομοθεσία νωρίτερα από το προβλεπόμενο χρονικό πλαίσιο, συμβάλλοντας ώστε περισσότερα από 250 εκατομμύρια καπάκια να μπορούν να συλλεχθούν και να ανακυκλωθούν.

 

Τελευταία Νέα