Δουβαλίδης: «Στόχος η πρόκριση στο Παγκόσμιο»

Ο Κώστας Δουβαλίδης

bet365

Ο Κώστας Δουβαλίδης θα τρέξει αύριο (3/6) στη Βάρη με στόχο να «κλειδώσει» την πρόκριση στη Βουδαπέστη.

Στην Ελλάδα βρίσκονται κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες από 15 χώρες προκειμένου να πάρουν μέρος στο διεθνές μίτινγκ στίβου «Δρόμεια 2023» που θα διεξαχθεί αύριο (3 Ιουνίου), στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής».

Δίπλα σε αυτούς θα αγωνιστούν και Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, όπως ο Κώστας Δουβαλίδης που θα αγωνιστεί στα 110 μ. Εμπ., με στόχο να πιάσει το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, όπου αν τα καταφέρει, θα είναι η 7η παρουσία του.

«Ανυπομονώ να έρθω να τρέξω. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατόν. Θα κυνηγήσω την πρόκριση για το παγκόσμιο με όποιον τρόπο γίνεται. Τέτοια μίτινγκ τα χρειαζόμαστε στην Ελλάδα. Μας λείπουν. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Δρομέα, στον παγκόσμιο πρωταθλητή Χάρη Παπαδιά και στην Αριάδνη Δάδα γι’ αυτή την προσπάθεια», δήλωσε ο κορυφαίος Έλληνας εμποδιστής.

Οι αγώνες στα «Δρόμεια 2023» θα αρχίσουν στις 19.00, με την είσοδο ελεύθερη για τους φίλαθλους. Όσοι βρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής» θα έχουν την ευκαιρία να δουν να αγωνίζονται, εκτός από τους ξένους «αστέρες», και κορυφαίοι πρωταθλητές και πρωταθλήτριές μας όπως η Ραφαέλα Σπανουδάκη, η Ελισάβετ Πεσιρίδου, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, η Δήμητρα Γναφάκη, η Άρτεμις Αναστασίου, η Δέσποινα Μούρτα, ο Γιάννης Νυφαντόπουλος, ο Παναγιώτης Τριβυζάς, ο Δημήτρης Λεβαντίνος κ.α. Στη διοργάνωση θα πάρει μέρος και ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης Νάσος Γκαβέλας, ενώ από το εξωτερικό ξεχωρίζουν τα ονόματα των Λεμέτρ και Κίτλι.

 

Τελευταία Νέα