Τσιτσιπάς: «Ο Μεντβέντεφ παίζει πλέον καλά στο χώμα, οπότε πρέπει να προετοιμαστώ καλά»

O Στέφανος Τσιτσιπάς δίνει συνέντευξη

bet365

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στον επόμενο αντίπαλό του στη Ρώμη, που είναι ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος φέτος εξοικειώθηκε με την χωμάτινη επιφάνεια.

Η παρουσία του στην 4αδα της Ρώμης ήρθε χωρίς επιπλέον σετ για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Αφού κέρδισε τον Μπόρνα Τσόριτς, έχει μπροστά του μία ημέρα ξεκούρασης, αφού αύριο, 20/5 θα αντιμετωπίσει στον βραδινό ημιτελικό τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Ελληνας τενίστας μετά το τέλος του αγώνα με τον Τσόριτς, ανέφερε πως το κοινό τον βοήθησε να παίξει ένα επίπεδο πάνω από τις δυνάμεις του.

«Ο κόσμος μου δίνει το συναίσθημα του ότι έχω μια αποστολή και έναν σκοπό όταν είμαι εδώ, δίνουν πολλά vibes και αυτές οι βραδινές μάχες στη Ρώμη αρχίζουν να γίνονται πολύ διασκεδαστικές» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στα δύο διαδοχικά break στο 4-4 του δεύτερου σετ, ανέφερε πως: «έτσι είναι το τένις στο χώμα, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα. Αυτό ήταν ένα σημείο καμπής, αλλά στην πιο κρίσιμη στιγμή κατάφερα να ανακτήσω τον έλεγχο και να κάνω στη συνέχεια ένα πολύ καλό service game, ένιωθα την ενέργεια σε κάθε πόντο».

Οσον αφορά τον Μεντβέντεφ, σχολίασε: «Παίζει πολύ καλά και εγώ νιώθω καλά στο γήπεδο. Ελπίζω πως θα μπορέσω να φέρω το καλύτερό μου τένις στον αγώνα αυτόν. Νιώθω πως παίζει καλύτερα απ' ότι τα προηγούμενα χρόνια (στο χώμα), οπότε θα χρειαστώ μια καλή προετοιμασία».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα