Η Στεφανίδη στο Filothei Women Gala: «Χτίζουμε σιγά σιγά για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα»

Γκούσιν, Στεφανίδη και Πεσιρίδου

bet365

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν παρούσα στην συνέντευξη Τύπου του Women Gala της Φιλοθέης όπου την Τετάρτη θα είναι η πρωταγωνίστρια.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα είναι παρούσα στο Filothei Women Gala. H ολυμπιονίκης του επί κοντώ μίλησε τόσο για την φετινή διοργάνωση όπου θα συμμετέχει για 12η σεζόν, όσο και για τους στόχους της μέσα στη χροβιά.

«Χαίρομαι που είμαι εδώ για άλλη μία χρονιά, η 12η. Είμαι υγιής. Ακόμη είναι νωρίς στη σεζόν αφού το Παγκόσμιο είναι στα μέσα Αυγούστου. Ελπίζω να έχουμε καλές επιδόσεις από νωρίς στη Φιλοθέη» είπε αρχικά, ενώ αστειευόμενη αναφέρθηκε στο πότε θα… αναλάβει να τρέξει αυτή το μίτινγκ.

«Ο κύριος Γιάννης (Κουτσογιαννόπουλος) θέλει να πει πως κάποια στιγμή ίσως βρεθώ να τρέχω εγώ το μίτινγκ. Δεν θα πούμε όμως ποια χρονιά ακόμη…» είπε και πρόσθεσε για την σεζόν:
«Είμαστε περισσότερο από 3 μήνες πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα και καμία από τις 22 πιθανές φιναλίστ δεν είναι σε τοπ φόρμα. Είναι το ξεκίνημα και σιγά σιγά θα χτίσουμε προς το παγκόσμιο».

Οσον αφορά τη συμμετοχή της στο Gala, η Στεφανίδη ανέφερε: «Θα έρθω με δύο σειρές κονταριών και θα δούμε πως θα γίνει η αλλαγή. Ελπίζω να έχει καλό αέρα. Φέτος έχουμε χρόνο μπροστά μας για πρώτη φορά και δεν κυνηγάμε κάτι από τώρα. Είμαστε στη μέση του προπονητικού κύκλου κι αυτό πιστεύω πως μπορεί να κάνει την μεγάλη διαφορά στην επίδοση που θα βγει. Δεν θα πιέσουμε τίποτα. Δεν θα μιλήσω για επίδοση γιατί μπορεί να είμαι πολύ έξω».

 

Τελευταία Νέα