Filothei Women Gala: Στεφανίδη και Τριανταφύλλου συναντιούνται για πρώτη φορά στη Φιλοθέη

katerina stefanidi filothei women gala

bet365

Το παρόν και το μέλλον του ελληνικού επί κοντώ συναντιούνται στο Filothei Women Gala.

Κατερίνα Στεφανίδη και Ηλιάνα Τριανταφύλλου ξεχωρίζουν ανάμεσα στις συμμετοχές του επί κοντώ, στο γκαλά της Φιλοθέης στις 17 Μαΐου.

Μόλις μερικές έχουν απομείνει για να δώσει τον πρώτο της αγώνα επί ελληνικού εδάφους, για φέτος, η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει σχεδόν πάντα στο πρόγραμμά της το Filothei Women Gala και αυτή θα είναι η 12η φορά που συμμετάσχει. Η Στεφανίδη έχει ήδη ξεκινήσει τη σεζόν της, από το μίτινγκ του Diamond League στην Ντόχα με 4.55μ. και έρχεται στη Φιλοθέη με στόχο να βελτιώσει το φετινό της ρεκόρ αλλά και να σημειώσει ακόμη μία νίκη στον θεσμό.

Στον ίδιο αγώνα θα είναι και η νεαρή πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ18, Ηλιάνα Τριανταφύλλου. H 17χρονη με ρεκόρ 4.15μ., δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στον ίδιο αγώνα με την Στεφανίδη και στο 24ο γκαλά θα έχει αυτή την ευκαιρία. Η νεαρή πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο μίτινγκ και ελπίζει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τη συμμετοχή των Ελληνίδων ολοκληρώνει αυτή της Ελένης Κλαούντια Πόλακ, η οποία έχει ρεκόρ 4.70μ..

Η επτά φορές πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Χάνγκα Κλέκνερ, με ρεκόρ 4.45μ. θα αγωνιστεί στο γκαλά όπως και η Τουρκάλα Βαλκανιονίκης, Ντεμέτ Πάρλακ (4.30μ.), Η Ισραηλινή, οχτώ φορές πρωταθλήτρια Ισραήλ, Νάαμα Μπέρσταιν (4.30μ.) και η Αυστραλή Ελίσια Κενσόλε (4.26μ.) ολοκληρώνουν τις συμμετοχές του αγωνίσματος.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ.

@Photo credits: Filothei Women Gala

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα