Αναστασάκης: «Να κάνω στο Παγκόσμιο αυτό που δεν έκανα πέρυσι»

Newsroom
Αναστασάκης: «Να κάνω στο Παγκόσμιο αυτό που δεν έκανα πέρυσι»

bet365

Ο Μιχάλης Αναστασάκης ετοιμάζεται για την επιστροφή του στους αγώνες μετά το περσινό χειρουργείο.

Η σεζόν του 2022 μπορεί να είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για τον Μιχάλη Αναστασάκη, όμως, δεν συνεχίστηκε έτσι.

Ένας τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε στα μισά της σεζόν αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός ώστε να τον οδηγήσει στο χειρουργείο.

Πλέον τα έχει αφήσει όλα πίσω και έχει θέσει ήδη τους στόχους για τη θερινή αγωνιστική σεζόν: «Στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και αυτό που δεν έγινε πέρυσι», λέει ξεκάθαρα o 28χρονος σφυροβόλος που πέρυσι είχε καλύτερη βολή στα 77,30 μέτρα.

«Θέλει υπομονή. Είναι αρκετά δύσκολο, αλλά με σωστή ιατρική παρέμβαση και σωστή καθοδήγηση από το ιατρικό επιτελείο κάνει την επιστροφή πιο εύκολη», λέει ο Αναστασάκης σχετικά και την επανάκαμψη του από τον τραυματισμό και συνεχίζει:

«Ήταν δύσκολο αρχικά, αλλά μετά που το επεξεργάστηκα είπα οκ είναι άλλο ένα παιχνίδι που πρέπει να το περάσω. Όταν έκανα τη μαγνητική και ήξερα τι είχα ήταν πιο ξεκάθαρα στο μυαλό μου και μπορούσα να τα διαχειριστώ καλύτερα».

Ο αθλητής που προπονείται με τον Αλέξανδρο Παπαδημητρίου σε λίγες ημέρες ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον ανοιχτό στίβο στο 3ο Αλεξανδρινό μίτινγκ στην Αλεξάνδρεια το Σάββατο (6/5).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα