Αυθεντικός Μαραθώνιος: Ανοίγουν οι εγγραφές για τον επετειακό αγώνα

Δημήτρης Ντζάνης
Είσοδος δρομέα του Αυθεντικού Μαραθώνιου στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

bet365

Τη Μεγάλη Δευτέρα ανοίγει το σύστημα εγγραφών για τον επετειακό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και των παράλληλων αγώνων της 11ης και 12ης Νοεμβρίου.

Ο Αυθευντικός Μαραθώνιος της Αθήνας συμπληρώνει 40 χρόνια ζωής και στον ΣΕΓΑΣ νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά ανοίγουν τις εγγραφές του αγώνα και των παράλληλων εκδηλώσεων που θα γίνουν το διήμερο 11-12 Νοεμβρίου 2023.

Συγκεκριμένα το σύστημα εγγραφών θα ανοίξει τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου (12:00), με τους διοργανωτές να φιλοδοξούν η φετινή διοργάνωση να σπάσει κάθε ρεκόρ συμμετοχής.

«Περισσότεροι από 70.000 δρομείς, 6.500 εθελοντές, 800 εταιρίες, 150 Πανεπιστήμια, 60 φορείς απ΄ όλο τον κόσμο θα μετατρέψουν τον Μαραθώνα, την Αθήνα, την Αττική, σε κέντρο αθλητικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, προβάλλοντας τη χώρα μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, τους Δήμους Αθηναίων και Μαραθώνα και τον μεγάλο χορηγό του Μαραθωνίου ΟΠΑΠ, όλες οι παράλληλες δράσεις που θα συνοδεύσουν τον μεγάλο αγώνα του Αυθεντικού Μαραθωνίου» αναφέρεται χαρακτηριστικά από τον ΣΕΓΑΣ.

 

Τελευταία Νέα