Με Τεντόγλου το Piraeus Street Long Jump

Με Τεντόγλου το Piraeus Street Long Jump

bet365

Εξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα διεξαχθεί αγώνας μήκους με την συμμετοχή του Μίλτου Τεντόγλου.

Μία νέα διοργάνωση υψηλού επιπέδου εντάχθηκε φέτος στο καλεντάρι και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον κορυφαίων αθλητών του αγωνίσματος, καθώς παρών θα είναι και ο Μίλτος Τεντόγλου.

Πρόκειται για το Piraeus Street Long Jump, που θα γίνει στις 3 Ιουνίου έξω από το εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Η διοργάνωση εντάχθηκε ήδη στη σειρά World Athletics Continental Tour στην κατηγορία Silver και θα φιλοξενήσει τόσο το μήκος ανδρών όσο και γυναικών.

Ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά ευελπιστεί στη διοργάνωση ενός αγώνα, που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των κορυφαίων αλτών και παράλληλα θα τραβήξει τα βλέμματα εκατοντάδων πολιτών.

Γιώργος Πομάσκι: «Δεν είχα τον Μίλτο για πάνω από 8,30μ.»

Το Piraeus Street Long Jump είναι ο πρώτος εκτός σταδίου αγώνας μήκους που θα γίνει στη χώρα μας. H παρουσία του Τεντόγλου αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον, με τον πρωταθλητή του μήκους να έχει -μέσω του Γιώργου Πομάσκι- ανακοινώσει ένα σημαντικό μέρος του αγωνιστικού του προγράμματος.

Αναλυτικά:

  • 25 Μαϊου: Λεμεσός
  • 3 Ιουνίου Πειραιάς
  • 9 Ιουνίου Παρίσι
  • 15 Ιουνίου Οσλο
  • 23-25 Ιουνίου Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων
  • 8-9 Ιουλίου Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Υπάρχει κι ένα ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Σεστριέρε της Ιταλίας, σε υψόμετρο 2.000 μέτρων, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την κατάσταση στην οποία θα είναι εκείνη τη περίοδο, καθώς όπως τόνισε ο Πομάσκι στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, μόνο αν είναι σε θέση να κάνει ένα πολύ μεγάλο άλμα, θα πάει να αγωνιστεί.

 

Τελευταία Νέα