Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Η Παναγιωτοπούλου μεγάλη νικήτρια στις γυναίκες

Newsroom
Η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου κυριάρχησε στην κούρσα των γυναικών στον ημιμαραθώνιο Αθήνας

bet365

Η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου οδήγησε από την αρχή, κατακτώντας την πρώτη θέση στον ημιμαραθώνιο Αθήνας και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η Ισμήνη Παναγιωτιοπούλου ήταν η μεγάλη νικήτρια στον αγώνα των γυναικών στον ημιμαραθώνιο Αθήνας και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε παράλληλα την Κυριακή (19/3) με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Συντάγματος.

Η 24χρονη δρομέας του ΓΣ Αναγέννηση Λαμίας, κάλυψε την απόσταση σε 1ώρ.17:46 και επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία. Η αθλήτρια που προπονείται με τον Σάββα Κουμπούρα,. από την αρχή της κούρσας επέλεξε να οδηγήσει και κατάφερε να διατηρήσει το ρυθμό της μέχρι το τέλος.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η νικήτρια του Μαραθωνίου Αθήνας, Βασιλική Κωνσταντινοπούλου (ΣΑΠΚ Νεάπολης) με 1ώρ.18:28 και το χάλκινο η Σταματία Νούλα (ΝΓΣ Ηρακλής) με 1ώρ.21:13.

Μάλιστα η αθλήτρια του Ηρακλή κατέκτησε το μετάλλιο πάνω στο νήμα και κάνοντας δυνατό σπριντ με την Ευσταθία Φλώρου, που τελικά τερμάτισε τέταρτη με την ίδια επίδοση.


«Ήταν διαφορετική από πέρυσι η διαδρομή αλλά ίσης δυσκολίας. Ήταν αγώνας στόχος για μένα. Κυνήγησα μια καλή επίδοση. Ναι μεν κουράστηκα, αλλά είμαι ικανοποιημένη από τον χρόνο μου. Ο κόσμος με εμψύχωνε στη διαδρομή και με βοήθησαν οι καλές καιρικές συνθήκες. Ο επόμενος στόχος μου είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10 χλμ.» δήλωσε η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου.

Στις γυναίκες η Μαρία Κάσσου υπερασπίστηκε την περσινή της νίκη και έδωσε συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις της τελευταίας διετίας. Η νεαρή τερμάτισε σε 17.02 και άφησε στη δεύτερη θέση, τη Μελίσσα Αναστασάκης με 17.34 και στην τρίτη μια άλλη ανερχόμενη δρομέα, την Βασιλική Καλλιμογιάννη, που πέτυχε 17.38.

 

Τελευταία Νέα