Ο Τεντόγλου απάντησε με 8.41μ. και την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο στο Λιεβέν

Newsroom
Ο Τεντόγλου απάντησε με 8.41μ. και την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο στο Λιεβέν

bet365

Ο Μίλτος Τεντόγλου μετά την ακύρωση με 8.40μ. στο Τορούν, απάντησε με ένα φοβερό αγώνα στο Λιεβέν: 8.32μ., 8.37μ., 8.34μ. και 8.41μ. σημειώνοντας σε τέσσερα άλματα τρεις φορές την κορυφαία επίδοση στον κόσμο.

Η απάντηση από τον Μίλτο Τεντόγλου ήταν άμεση. Λίγες ώρες μετά την ακύρωση των 8.40μ. που έκανε πριν από μερικές ημέρες στο Τορούν, εξ αιτίας «παρατυπίας» στα παπούτσια, ο ολυμπιονίκης του μήκους φύλαγε τα καλύτερα στο Λιεβέν της Γαλλίας.

Στο 4ο άλμα του προσγειώθηκε στα 8.41μ., σημειώνοντας ξανά την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο. Για την ακρίβεια ο Τεντόγλου στο μίτινγκ του Λιεβέν βελτίωσε άλλες δύο φορές την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο, τα 8.28μ. του Αμερικανού, Τζέρεμι Ντέιβις: Άρχισε τον αγώνα του με 8.32μ., ανέβηκε στα 8.37μ. στο τρίτο άλμα σημείωσε 8.36μ. πριν έρθουν τα 8.41μ. Τα δυο τελευταία άλματα ο παγκόσμιος πρωταθλητής αποφάσισε να μην τα επιχειρήσει.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Σουηδός, Τομπίας Μόντλερ με 8.06μ., ενώ πολύ πίσω και στα 7.94μ. ήταν ο Αμερικανός, Μαρκίς Ντεντί και ο Κουβανός, Μάικελ Μάσο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα