Δήλωση συμπαράστασης σε Τουρκία και Συρία από τους Πομάσκι, Τεντόγλου, Εμμανουήλ και Χάρη Καραλή

Newsroom
Δήλωση συμπαράστασης σε Τουρκία και Συρία από τους Πομάσκι, Τεντόγλου, Εμμανουήλ και Χάρη Καραλή

bet365

Μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης έστειλαν Έλληνες του αθλητισμού προς τους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας που παιρνούν πολύ δύσκολες ώρες μετά τον φονικό σεισμό.

Τη συμπαράστασή τους στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας που παιρνούν πολύ δύσκολες ώρες μετά τον φονικό σεισμό, εκφράζουν από την Πολωνία όπου βρίσκονται τέσσερις σημαντικοί άνθρωποι του αθλητισμού.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, ο προπονητής του Γιώργος Πομάσκι, ο πρωταθλητής του επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής και ο προπονητής του Χάρης Καραλής, σε κοινή δήλωσή τους στο πόρταλ του 902.gr είπαν:

«Συμπαραστεκόμαστε με όλη μας την καρδιά στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, που θρηνούν χιλιάδες θύματα από τους καταστροφικούς σεισμούς. Ως άνθρωποι του αθλητισμού γνωρίζουμε καλά ότι οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, αντίθετα έχουν πολλά που τους ενώνουν. Άλλωστε κι εμείς έχουμε πάρα πολλούς φίλους και συναθλητές σε αυτές τις χώρες και ευχόμαστε να είναι καλά.Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνούν οι σεισμόπληκτοι στις δύο αυτές χώρες, είναι πολύ σημαντικό ο λαός μας να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη του, όπως το κάνει ήδη».

@Photo credits: 902.gr
 

Τελευταία Νέα