Στίβος: Ο Πομάσκι ανέβασε φωτογραφία από το προπονητήριο στην Πολωνία και η σύγκριση με το ΟΑΚΑ σοκάρει

Newsroom
Στίβος: Ο Πομάσκι ανέβασε φωτογραφία από το προπονητήριο στην Πολωνία και η σύγκριση με το ΟΑΚΑ σοκάρει

bet365

Η χθεσινή εικόνα από το κλειστό προπονητήριο στίβου στο ΟΑΚΑ, με νερά από την οροφή που έσταζε όσο έξω έβρεχε, έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τα προπονητήρια άλλων ευρωπαϊκών χωρών στα οποία δεν... βρέχει ποτέ.

Ο προπονητής του χρυσού Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι, έστειλε χθες αργά το βράδυ επιστολή στον Πρωθυπουργό αλλά και τον υφυπουργό αθλητισμού της χώρας με αφορμή την ομολογουμένως άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ΟΑΚΑ εδώ και χρόνια. Βέβαια, από χθες, καμία επίσημη δήλωση δεν έχει γίνει από κανέναν.

Σήμερα, ο Πομάσκι ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το κλειστό προπονητήριο της Σπάλα, στην Πολωνία, εκεί όπου προπονούνται εδώ και μία εβδομάδα με τους αθλητές του αφού η προπόνηση στο ΟΑΚΑ θεωρούνταν ανέφικτη. Στη λεζάντα της φωτογραφίας είχε το χάσταγκ #προπονητήριο.

Φυσικά, πολύ γρήγορα ήρθαν τα σχόλια από χρήστες που απορούσαν πως και δεν έχει νερά εκείνο το κλειστό προπονητήριο αφού το αντίστοιχο το ΟΑΚΑ είχε... λιμνούλες. αξίζει να επισημάνουμε πως η σύγκριση δεν αφορά μόνο τη στέγη που δεν... στάζει αλλά και την ποιότητα του ελαστικού τάπητα, των οργάνων και όλης της εγκατάστασης καθώς και της θέρμανσης στον χώρο αφού στο κλειστό του ΟΑΚΑ η θερμοκρασία εντός του προπονητηρίου είναι σχεδόν πάντα ίδια με αυτή του εξωτερικού περιβάλλοντος (είτε έχει παγωνιά είτε έχει καύσωνα).

Παράλληλα, στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram από την ομοσπονδία του στίβου (ΣΕΓΑΣ) που φαινόταν ξεκάθαρα η οροφή να στάζει, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, σχολίασε κάνοντας αναφορά στον Λευτέρη Αυγενάκη και Κωνσταντίνο Χαλιορή (γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ) με την ελπίδα να λάβει κάποια απάντηση. Βέβαια, μάταια...

 

Τελευταία Νέα