Το κλειστό του στίβου στο ΟΑΚΑ πλημμύρισε από την νεροποντή της Αθήνας

Newsroom
Το κλειστό του στίβου στο ΟΑΚΑ πλημμύρισε από την νεροποντή της Αθήνας

bet365

Για άλλη μία φορά το κλειστό προπονητήριο του στίβου έχει γεμίσει νερά με τους αθλητές να μην μπορούν να προπονηθούν κανονικά.

Το κλειστό προπονητήριο του στίβου για χρόνια στο ΟΑΚΑ σε κάθε νεροποντή γεμίζει νερά.

Μπορεί να πάει κάποιος μία δεκαετία πίσω και να δει προπονητές να βάζουν κουβάδες στα σημεία που έμπαζε νερά η οροφή, ώστε να μην βρέχονται την ώρα της προπόνησης.

Μπορεί μεν να έχουν δρομολογηθεί έργα στο ΟΑΚΑ (όπως έχει αναγγείλει ο Λ. Αυγενάκης) ωστόσο ακόμη έστω μια πρόχειρη λύση στο ζήτημα της οροφής δεν έχει δοθεί.

Αποτέλεσμα, σήμερα με την σφοδρή καταιγίδα όσοι πήγαν για να κάνουν άλματα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, να βρουν μπροστά τους μία λίμνη από νερά στον διάδρομο, καθώς η οροφή έμπαζε σε εκείνο το σημείο. Επομένως ούτε λόγος για προπόνηση...

Οι κουβάδες επιστρατεύτηκαν για άλλη μία φορά στο κλειστό, καθώς τα νερά «πότισαν» το ταρτάν σε αρκετά σημεία και οι προπονητές με τους αθλητές προσπάθησαν να σώσουν την κατάσταση (όσο μπορούσαν...)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα