Στίβος: «Χλωμό» ακόμη και για το 2024 το κλειστό της Παιανίας

Newsroom
Στίβος: «Χλωμό» ακόμη και για το 2024 το κλειστό της Παιανίας

bet365

Αγώνα δρόμου για να προλάβουν την αγωνιστική σεζόν του 2024 θα δώσουν οι αρμόδιοι για το κλειστό στάδιο της Παιανίας, σύμφωνα με όσα εξήγγειλε η Υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του προγράμματος αξιοποίησης των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, που έγινε στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, ο Υφυπουργός Αθλητισμού και πολιτισμού Λευτέρης Αυγενάκης έκανε εξαγγελίες για το κλειστό στάδιο της Παιανίας το οποίο πρόσφατα παραχωρήθηκε στη ΓΓΑ και ανακοινώθηκε πως ξεκινούν τα έργα για να τεθεί σε χρήση.

Ο Υφυπουργός εξήγησε πως η διαδικασία που θα ξεκινήσει στο στάδιο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024 και πως θα δοθεί αγώνας δρόμου, από τη μεριά τους, για να προλάβουν την αγωνιστική δράση της σεζόν του κλειστού στίβου του 2024. Όμως, σύμφωνα με πηγές, το στάδιο δεν θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες ούτε το 2024. Επίσης, ο ίδιος διευκρίνισε πως στο κλειστό της Παιανίας θα στεγαστεί και η γυμναστική χωρίς να διευκρινίζει όμως σε ποιον χώρο.

Παράλληλα, ο κύριος Αυγενάκης εξήγγειλε πως θα γίνουν και άλλες εργασίες και πως θα επέμβουν και στο Ολυμπιακό χωριό ώστε να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις και να μπορούν αθλητές και αθλήτριες να κάνουν εκεί προπονήσεις και αγώνες.

Κλείνει τον Μάρτιο ο Άγιος Κοσμάς

Το Εθνικό προπονητικό κέντρο του Άγιου Κοσμά θα κλείσει τον Μάρτιο του 2023, σύμφωνα με όσα εξήγγειλε ο Υφυπουργός, και όλος ο εξοπλισμός που βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων θα μεταφερθεί σε έναν νέο χώρο-φούσκα που θα δημιουργηθεί στε εξωτερικό χώρο της Παιανίας. Ο χώρος αυτός, που θα είναι σαν θόλος, θα λειτουργήσει αρχικά σαν αποθήκη ενώ στην πορεία θα διαμορφωθεί για να μπορέσει να στεγάσει και αγώνες.

 

Τελευταία Νέα