Ολυμπιακό χωριό: Νέος κλωβός Ολυμπιακών προδιαγραφών, Συνεχίζονται τα έργα βελτίωσης

Newsroom
Ολυμπιακό χωριό: Νέος κλωβός Ολυμπιακών προδιαγραφών, Συνεχίζονται τα έργα βελτίωσης

bet365

Νέος κλωβός Ολυμπιακών προδιαγραφών μπήκε στο Εθνικό Αθλητικό κέντρο Ολυμπιακού χωριού, στο πλαίσιο των εργασιών βελτίωσης του χώρου με στόχο την προπόνηση αθλητών/τριών στις εγκαταστάσεις αλλά και τη διοργάνωση αθλητικών γεγονότων.

Πριν από περίπου ένα μήνα ο Υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, υπέγραψε την απόφαση βάση στην οποία το Ολυμπιακό χωριό ανήκει πια στα Εθνικά προπονητικά αθλητικά κέντρα της επικράτειας.

Οι εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού χωριού, εδώ και αρκετούς μήνες, δέχονται αθλητές/τριες που προπονούνται εκεί ενώ και οι σύλλογοι της γύρω περιοχής κάνουν εκεί τις προπονήσεις τους κυρίως στον στίβο. Το καλοκαίρι είχαν γίνει εργασίες για διαγράμμισης του ταρτάν, ώστε να είναι πλήρως λειτουργικό και τώρα η διοίκηση προχώρησε στην τοποθέτηση νέου κλωβού Ολυμπιακών προδιαγραφών.

φγγκκκ

Η ανακοίνωση της διοίκησης:

«Ενεργώντας με κύριο μέλημα τις ανάγκες της Αθλητικής οικογένειας αλλά και την ασφάλεια όλων των χρηστών του αθλητικού μας συγκροτήματος, ολοκληρώσαμε την εγκατάσταση του νέου κλωβού ρίψεων ολυμπιακών προδιαγραφών ο οποίος τέθηκε ήδη στη διάθεσή των αθλητών των ρίψεων που χρησιμοποιούν το προπονητήριο του ΕΑΠΚ Ολυμπιακού Χωριού. Το βλέμμα μας δεν είναι μόνο στις καθημερινές προπονήσεις αλλά και στην διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Συνεχίζουμε δυναμικά με πλάνο και οργάνωση με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα!!
Επιτροπή Διοίκησης Εθνικού Αθλητικού Προπονητικού Κέντρου Ολυμπιακού Χωριού»

Απώτερος στόχος είναι η διοργάνωση αθλητικών γεγονότων ενώ έως τώρα φαίνεται πως πρόκειται για έναν χώρο ικανό να στηρίξει τις προπονήσεις πρωταθλητών/πρωταθλητριών.

@Photo credits: Εθνικό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού via FB
 

Τελευταία Νέα