Γκούσιν: «Πρώτος στόχος της χρονιάς το ευρωπαϊκό κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης»

Newsroom
Γκούσιν: «Πρώτος στόχος της χρονιάς το ευρωπαϊκό κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης»

bet365

Η Τατιάνα Γκούσιν σχεδιάζει την παρουσία της στους αγώνες κλειστού στίβου, με στόχο την παρουσία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Η Τατιάνα Γκούσιν συνηθίζει να πηγαίνει κόντρα στα προγνωστικά, ιδιαίτερα όταν οι συνθήκες μοιάζουν να μην είναι με το μέρος της. Η έμπειρη άλτρια του ύψους, παρά τα διαχρονικά προβλήματα τραυματισμών, καταφέρνει να παραμένει σε υψηλό επίπεδο και να διεκδικεί συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις.

Κάτι ανάλογο πέτυχε και το 2022, παρότι άρχισε στη χειμερινή περίοδο αγώνων με εμφανίσεις που δεν αντικατοπτρίζουν τις δυνατότητές της, όμως στη συνέχεια της σεζόν βρήκε ρυθμό.

Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν με 1,90 μ. πετυχαίνοντας ρεκόρ περιόδου, πέρασε το ίδιο ύψος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όρεγκον, μένοντας για μία θέση εκτός τελικού, ενώ ήταν φιναλίστ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου.


Η 28χρονη πρωταθλήτρια συνεχίζει την προετοιμασία της και παράλληλα ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης για τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

«Κάνω πολλές ασκήσεις συντήρησης και φυσιοθεραπείες, προκειμένου να αντιμετωπίσω το χρόνιο πρόβλημα στο γόνατο. Έχω ξεκινήσει την προετοιμασία μου εδώ και αρκετό καιρό με περισσότερη όρεξη και πίστη στον εαυτό μου.

Θα μπω στους αγώνες του χειμώνα με στόχο να διεκδικήσω τη συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού της Κωνσταντινούπολης. Ήδη έχω κλείσει συμμετοχή σε δύο αγώνες στην Ευρώπη στις 21 και 25 Ιανουαρίου σε Λουξεμβούργο και Γερμανία, ενώ στην πορεία της σεζόν θα επιδιώξω τη συμμετοχή μου σε περισσότερες διοργανώσεις», δήλωσε η Γκούσιν στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου αναφερόμενη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, είπε: «Ήταν μια σπουδαία εμπειρία. Βλέποντας εκεί τις εγκαταστάσεις νιώθω μια μικρή αδικία για τους Έλληνες αθλητές. Καλούμαστε να συναγωνιστούμε αθλητές και αθλήτριες που έχουν στη διάθεσή τους φοβερές εγκαταστάσεις για προπόνηση και αυτό είναι κάτι που με θυμώνει».


 

Τελευταία Νέα