Στίβος: Σε αναμμένα… κάρβουνα οι αθλητές του Ολυμπιακού, από Τρίτη οι εξελίξεις στο τμήμα

Στίβος: Σε αναμμένα… κάρβουνα οι αθλητές του Ολυμπιακού, από Τρίτη οι εξελίξεις στο τμήμα

bet365

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη η κατάσταση με το τμήμα στίβου και κολύμβησης στον Ολυμπιακό καθώς ο Ερασιτέχνης προσπαθεί να κερδίσει χρόνο ώστε να βρεθεί βοήθεια και να μείνουν ενεργά τα τμήματα.

Υπομονή μέχρι την Τρίτη φαίνεται πως θα χρειαστεί να κάνουν οι αθλητές του στίβου, αλλά και της κολύμβησης, στον Ολυμπιακό.

Ο Ερασιτέχνης την περασμένη εβδομάδα είχε ανακοινώσει πως θα χρειαστεί να γίνει αναστολή σε ορισμένα ατομικά αθλήματα, όσον αφορά το επίπεδο πρωταθλητισμού (οι ακαδημίες θα λειτουργούν κανονικά) λόγω οικονομικών ζητημάτων.

Στο τμήμα στίβου είχαν πληροφορηθεί πως τους αφορά άμεσα το ζήτημα και μάλιστα έγιναν επαφές με την διοίκηση η οποία τους ανέφερε πως θα χρειαστούν λίγες ημέρες παραπάνω, ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Γίνεται τεράστια προσπάθεια από την διοίκηση να κρατηθούν τα τμήματα και φέτος και να μην χρειαστεί να υπάρξει αναστολή (για μία σεζόν όπως έχει τονιστεί), αλλά για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να βρεθεί ένας χρηματοδότης, είτε αυτός λέγεται… Μαρινάκης, είτε οποιοσδήποτε άλλος. Στην διοίκηση αυτό που προέχει, είναι να αντέξει οικονομικά το οικοδόμημα που έχει χτιστεί μετά από χρόνια προσπαθειών και αν δεν βρεθεί λύση εντός των επόμενων ημερών, θα χρειαστεί να «θυσιάσει» ορισμένα τμήματα.

Τα περιθώρια στενεύουν ωστόσο για τους αθλητές που περιμένουν με αγωνία να μάθουν τι θα γίνει. Θα είναι καταστροφικό να μείνουν χωρίς σύλλογο και η περίοδος μεταγραφών όσον αφορά τον στίβο είναι σε εξέλιξη και δεν διαρκεί αρκετό καιρό. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να μάθουν τη τύχη τους εντός της ερχόμενης εβδομάδας όπωσδήποτε.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να ζητήσουν και συνάντηση με την διοίκηση προκειμένου να τους εξηγήσουν την κατάσταση, σεβόμενοι βέβαια πάντα την προσπάθεια του συλλόγου, αλλά με την αγωνία τους να είναι μεγάλη εν όψει της επόμενης χρονιάς που για ορισμένους είναι και χρονιά πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και πρέπει να είναι σε κάποιον ενεργό σύλλογο…

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα