Εξαιρετικός Γκελαούζος με νέο ατομικό ρεκόρ!

Newsroom
Εξαιρετικός Γκελαούζος με νέο ατομικό ρεκόρ!

bet365

Ο Κώστας Γκελαούζος πραγματοποίησε πολύ καλή παρουσία στον μαραθώνιο του Βερολίνου, διοργάνωση για την οποία προετοιμάστηκε τους προηγούμενους μήνες, πραγματοποιώντας νέο ατομικό ρεκόρ!

Ο Έλληνας πρωταθλητής, Κώστας Γκελαούζος, διένυσε την απόσταση σε 2 ώρες 14.15 και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 2.14.44 κι έγινε ο πέμπτος Έλληνας όλων των εποχών στο αγώνισμα, αφού με τη σημερινή του επίδοση ξεπέρασε έναν άλλο σπουδαίο Έλληνα μαραθωνοδρόμο, τον Μιχάλη Κούση.

Ο Γκελαούζος πέτυχε τον πρώτο του στόχο, που ήταν ένα νέο ατομικό ρεκόρ και βρέθηκε πολύ κοντά και στο να κυνηγήσει μια επίδοση κάτω από 2.14.00. ο αθλητής επέλεξε από τα πρώτα χιλιόμετρα να ακολουθήσει γρήγορο ρυθμό, προκειμένου να βρεθεί στις επιδόσεις που είχε θέσει εξ αρχής ως στόχο.

Ο Γκελαούζος με τη σημερινή του παρουσία έβαλε τις βάσεις για ακόμη καλύτερες παρουσίες στο μέλλον. Ο 32χρονος θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στον Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό στις 13 Νοεμβρίου. Τα περάσματα του Γκελαούζου

Τα περάσματά του

ι

Απίστευτα πράγματα έκανε ο Ελιουντ Κιπτσονκε, που βελτίωσε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ. Ο αθλητής από την Κένυα τερμάτισε σε 2.01.09 γράφοντας ιστορία. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 2.09.39.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα