Ντρισμπιώτη: Υποψήφια για κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς στην Ευρώπη

Newsroom
Ντρισμπιώτη: Υποψήφια για κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς στην Ευρώπη

bet365

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μετά το χρυσό νταμπλ στα 20χλμ. και στα 35χλμ. στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, διεκδικεί και τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς στην Ευρώπη για το 2022.

Μετά τον Μίλτο Τεντόγλου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη βρίσκεται ανάμεσα στις 10 υποψήφιες που παρουσίασε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία και θα διεκδικήσουν μέσω ψηφοφορίας τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας στη «γηραιά» ήπειρο για το 2022.

Η 38χρονη Ντρισμπιώτη με τις νίκες της στα 20 χλμ. και στα 35χλμ. βάδην στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου απόλυτα φυσιολογικά είναι υποψήφια για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας στην Ευρώπη για το 2022.
Ο κόσμος μπορεί να ψηφίζει μέσω των social media της EAA την προτίμησή του με ένα απλό like με την τελική τριάδα να ανακοινώνεται την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη και τη νικήτρια στο Gala της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου.

Οι υποψήφιες

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (Ελλάδα) Βάδην
Ιβάνα Βουλέτα (Σερβία) Μήκος
Νασιφατού Τιάμ (Βέλγιο) Έπταθλο
Σάντρα Πέρκοβιτς (Κροατία) Δισκοβολία
Λάουρα Μούιρ (Μ. Βρετανία) 1.500μ.
Μαλάικα Μιχάμπο (Γερμανία) Μήκος
Γιαροσλάβα Μάχουτσικ (Ουκρανία) Ύψος
Μουτζίνγκα Καμπούντζι (Ελβετία) 100μ.-200μ.
Κέλι Χόντγκινσον (Μ. Βρετανία) 800μ.
Φέμκε Μπολ (Ολλανδία) 400μ-400μ. εμπ.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα