Στεφανίδη: «Πλέον ξεκούραση, φαγητό και ύπνος για λίγες εβδομάδες»

Newsroom
Στεφανίδη: «Πλέον ξεκούραση, φαγητό και ύπνος για λίγες εβδομάδες»

bet365

H αγωνιστική σεζόν για την Κατερίνα Στεφανίδη τελείωσε στη Ζυρίχη, με την 32χρονη ολυμπιονίκη του επί κοντώ να φεύγει για τις απαραίτητες διακοπές.

H Κατερίνα Στεφανίδη ολοκλήρωσε την αγωνιστική χρονιά με την 6η θέση στον τελικό του Diamond League στη Ζυρίχη, μια χρονιά που σημαδεύτηκε με το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου.

Οι απαραίτητες διακοπές αρχίζουν για την 32χρονη ολυμπιονίκη, η οποία με ανάρτησή της στα social media κάνει ένα μίνι απολογισμό, έχοντας για προτεραιότητα αυτή τη στιγμή την «ξεκούραση, το φαγητό και τον ύπνο».

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Στεφανίδη έγραψε: «Και κάπου εδώ τελειώνει η σεζόν του 2022. Ευχαριστημένη, κουρασμένη αλλά πραγματικά χαρούμενη να τελειώνω μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς για πρώτη φορά από το 2018. Ήταν σημαντικό για εμάς να κάνουμε ένα βήμα πίσω προπονητικά φέτος και να αφήσουμε το σώμα μου να ηρεμήσει καθώς έχουν προηγηθεί πολλά συνεχόμενα δύσκολα χρόνια.

Πλέον ξεκούραση, φαγητό και ύπνος για λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσουμε ξανά την προετοιμασία μας. Ευχαριστώ τον άντρα μου Mitchell] ο οποίος είναι πάντα δίπλα μου και κάνει τους στόχους μου και δικούς του, αλλά μου θυμίζει καθημερινά ότι ο μεγαλύτερος του στόχος είναι να είμαι ευτυχισμένη εντός και εκτός αθλητισμού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα