Αυγενάκης: «Παγκόσμια αθλητική προσωπικότητα ο Τεντόγλου»

Newsroom
Αυγενάκης: «Παγκόσμια αθλητική προσωπικότητα ο Τεντόγλου»

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε στο χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου, χαρακτηρίζοντας τον Έλληνα πρωταθλητή, Παγκόσμια αθλητική προσωπικότητα. Συγχαρητήρια και από τον Γενικό Γραμματέα, Γιώργο Μαυρωτά.

Ο Μίλτος Τεντόγλου απογειώθηκε και στο Μόναχο και με άλμα 8.52 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου. Στην μεγάλη αυτή επιτυχία αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Τι να πει κάποιος για τον χρυσό (και πάλι!) Πρωταθλητή Ευρώπης και Ολυμπιονίκη μας στο μήκος, Μίλτο Τεντόγλου; Τα συγχαρητήρια και τα μπράβο είναι λίγα μπροστά στην παγκόσμια αθλητική προσωπικότητά του και την εθνική προσφορά του. Μίλτο, σε ευχαριστούμε».

Μαυρωτάς: «Επιβεβαίωσε πως είναι ο κορυφαίος άλτης στον κόσμο»

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, επισήμανε σε ανάρτησή του: «Χρυσός ο Μίλτος Τεντόγλου ΠΑΛΙ! Πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου με 8.52, τρομερή επίδοση, σχεδόν μισό μέτρο από τον 2ο, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ο κορυφαίος άλτης μήκους στον κόσμο με σταθερότητα στις μεγάλες επιδόσεις. Μπράβο Μίλτο, μπράβο Γιώργο Πομάσκι».

 

Τελευταία Νέα