Στίβος: Ανακοινώνεται η ομάδα για το Ευρωπαϊκό

Newsroom
Στίβος: Ανακοινώνεται η ομάδα για το Ευρωπαϊκό

bet365

Αύριο ανακοινώνει ο ΣΕΓΑΣ την αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου (15-21/8) όπου μένει να συμπληρωθεί το ρόστερ για τις 3 σκυτάλες.

Με σίγουρους 28 στα ατομικά αγωνίσματα και με ερωτηματικά στα πρόσωπα των τριών σκυταλοδρομιών, αναμένεται αύριο (8/8) να ανακοινωθεί η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου (15-21/8) που θα διεξαχθεί στο Μόναχο.

Οι 28 των ατομικών είναι γνωστοί εδώ και λίγες ημέρες καθώς δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι αύριο ούτε με προσκλήσεις. Οι θέσεις έκλεισαν και τυπικά στις 12 το μεσημέρι το αργότερο, θα δηλωθούν οι αποστολές όλων των κρατών στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Η Ελλάδα θα έχει ομάδες στις σκυτάλες των 4Χ100μ. Ανδρών και γυναικών, όπως και στην 4Χ400μ. γυναικών.

Στα 4Χ100μ. δεδομένη πρέπει να θεωρηθεί η παρουσία των Τριβυζά, Νυφαντόπουλου, Ζήκου, ενώ επικρατέστερος για 4ος είναι ο Βροντινός μαζί με τον Γκαραγκάνη.

Στις γυναίκες οι Σπανουδάκη, Εμμανουηλίδου, Αναστασίου και πιθανότατα η Πεσιρίδου θα είναι η 4αδα, ενώ στα 4Χ400μ. οι Βασιλείου, Μουρτά και Φέρρα, θα πλαισιωθούν είτε από την Ζυγόρη, είτε από την Πολίτη ή την Κιάδα.

Οι 28 σίγουροι για το Μόναχο

ΑΝΔΡΕΣ

Τριβυζάς (200μ.), Μέρλος (ύψος), Καραλής (επί κοντώ), Τεντόγλου (μήκος), Τσιάμης, Πανταζής, Ανδρικόπουλος (τριπλούν), Φραντζεσκάκης, Αναστασάκης (σφύρα), Παπαμιχαήλ (βάδην).

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Σπανουδάκη (100μ.), Αναστασίου (200μ.), Βασιλείου (400μ.), Καραγιάννη, Πεσιρίδου (100μ. εμπ.), Γναφάκη (400μ. εμπ.), Γκούσιν (ύψος), Στεφανίδη, Πόλακ (επί κοντώ), Χαϊτίδου (μήκος), Καρύδη (τριπλούν), Αναγνωστοπούλου (δισκοβολία), Σκαρβέλη (σφυροβολία), Τζένγκο (ακοντισμός), Ντρισμπιώτη, Παπαδοπούλου, Φιλτισάκου, Κουρκουτσάκη (βάδην).

 

Τελευταία Νέα