Παναγιώτου: Χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων

Newsroom
Παναγιώτου: Χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων

bet365

Η Εβίνα Παναγιώτου με ατομικό ρεκόρ στα 3.95μ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων.

Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την ελληνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων στην Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας ήρθε και πάλι από τον στίβο.

Ένα νέο αστέρι του επί κοντώ, η Εβίνα Παναγιώτου με ατομικό ρεκόρ στα 3.95μ., κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, που ήρθε να προστεθεί σε αυτό που κατέκτησε ο Γιάννης Γκόρτσιος στο τριπλούν την Τετάρτη (27/7).

Η 16χρονη Παναγιώτου, αθλήτρια του Ερμή Κωνσταντινούπολης 1877, μπήκε στον τελικό με ατομικό ρεκόρ στα 3.80μ. και το έφθασε στα 3.95μ.

Πραγματοποίησε άψογη εμφάνιση, ξεπερνώντας με το πρώτο άλμα τα 3.60μ., τα 3.70μ., τα 3.80μ, τα 3.90μ. και τα 3.95μ. Αυτό ήταν και το στοιχείο που της χάρισε τη νίκη, καθώς η Εμα Μέζαρος από την Ουγγαρία, πέρασε τα 3,95μ. με την 3η και πήρε το ασημένιο μετάλλιο. Οι δύο άλτριες δοκίμασαν στα 4.00μ., όμως απέτυχαν. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Σλοβάκα, Άνξα Σιμκόβα με 3.80μ.

Η επιτυχία της Παναγιώτου έρχεται τρεις εβδομάδες μετά το χρυσό μετάλλιο από την Ηλιάνα Τριανταφύλλου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18, που δείχνει πως το γυναικείο επί κοντώ έχει πολύ μέλλον.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα