Στίβος: Το παράπονο της Φλώρου για το Παγκόσμιο Κ20 και η θέση του ΣΕΓΑΣ

Newsroom
Στίβος: Το παράπονο της Φλώρου για το Παγκόσμιο Κ20 και η θέση του ΣΕΓΑΣ

bet365

Η Αλίνα Φλώρου Δημητριάδου διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20 στο Κάλι.

Το παράπονό της εξέφρασε η πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Αλίνα Φλώρου Δημητριάδου, με αφορμή το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθη στην αποστολή για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου Κ20 που θα γίνει στο Κάλι της Κολομβίας.

Η νεαρή πρωταθλήτρια, σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΣΕΓΑΣ θα έπρεπε να βρίσκεται στην ομάδα, καθώς πληρούσε τις προϋποθέσεις. Αυτές ήταν να έχει μία από τις δύο καλύτερες επιδόσεις (μέχρι δύο έχει δικαίωμα συμμετοχής η κάθε χώρα σε κάθε αγώνισμα) και η άλλη, στην διάρκεια του πανελληνίου πρωταθλήματος, να δείξουν πως είναι σε καλή κατάσταση (κατετάγη δεύτερη με 4,15μ., όσο είχε και η νικήτρια του αγώνα).

Ωστόσο δεν επιλέχθηκε καθώς αποφασίστηκε να πάει η Τριανταφύλλου λόγω των επιδόσεών της φέτος, αλλά και του χρυσού μεταλλίου που πήρε στο Ευρωπαϊκό Κ18. Μαζί της, αποφάσισαν στον ΣΕΓΑΣ να πάει και όποια κέρδιζε τελικά τον τίτλο στο Εθνικό πρωτάθλημα.

Αυτή δεν ήταν τελικά η Φλώρου (κέρδισε η Ρέτσα), που λίγες ημέρες μετά έκανε 4,16μ. επίδοση που είναι η καλύτερη στη χώρα φέτος.

Από πλευράς ΣΕΓΑΣ αυτό που διαρρέει είναι πως η σκέψη να αλλάξει το σκεπτικό για τα δύο εισιτήρια, ήρθε λόγω της Τριανταφύλλου που δεν γινόταν να μείνει εκτός. Ετσι βρέθηκε εκτός η Φλώρου που μαζί με τον προπονητή της, Β. Μεγαλοοικονόμου, εξέφρασαν ανοιχτά το παράπονό τους για την ομοσπονδία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα