Ο ΣΕΓΑΣ αλλάζει εικόνα και στο διαδίκτυο

Newsroom
Ο ΣΕΓΑΣ αλλάζει εικόνα και στο διαδίκτυο

bet365

Η προσπάθεια του ΣΕΓΑΣ να εκσυγχρονιστεί, συνεχίζεται και διαδικτυακά όπου την Δευτέρα (11/7) θα ανέβει η νέα ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

Στις 11 Ιουλίου η εικόνα της Ομοσπονδίας στο διαδίκτυο αλλάζει. Ο νέος ιστότοπος του ΣΕΓΑΣ είναι γεγονός και αναμένεται να φέρει ακόμη πιο κοντά τους φίλους του στίβου, να προβάλει τους αθλητές και τις αθλήτριες, τις δράσεις των σωματείων, καθώς και όλες τις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας 365 ημέρες το χρόνο.

Η ανανέωση του site του ΣΕΓΑΣ ήταν επιτακτική και άμεσα συνυφασμένη με τις ανάγκες της εποχής. Ειδήσεις, αποτελέσματα, βιογραφικά, ιστορικά και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, θα είναι στη διάθεση των φίλων του στίβου σε ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον.

«Μία από τις προτεραιότητες της Διοίκησης από την αρχή της θητείας της, ήταν η αναβάθμιση του ιστότοπου της Ομοσπονδίας. Ήταν ανάγκη, ο ΣΕΓΑΣ, να αποκτήσει ένα πιο σύγχρονο και αναβαθμισμένο προφίλ υπηρετώντας όπως πάντα τις αυξημένες υποχρεώσεις αθλητών, προπονητών και σωματείων», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, που οργάνωσε και «έτρεξε» την αλλαγή του site.

«Ανέλαβα αυτό το κομμάτι και μαζί με τους ανθρώπους, που εργάστηκαν όλους αυτούς τους μήνες νομίζω πως φέραμε ένα αποτέλεσμα αντάξιο της αρχαιότερης Ομοσπονδίας. Η ενημέρωση των αναγνωστών, η προβολή αθλητών προπονητών και σωματείων θα παραμείνει προτεραιότητα μας. Η ομοσπονδία με το νέο της site, αλλά και την αδιάλειπτη χρήση των social media προσφέρει στους φίλους του στίβου άμεση ενημέρωση και στους αθλητές και τα σωματεία τη δυνατότητα να προβληθούν» συμπλήρωσε ο Κεντέρης και κατέληξε:

«Η μεγάλη πρόκληση για την Ομοσπονδία μας είναι η μηχανογράφηση τόσο των δελτίων, όσο και των αποτελεσμάτων, έτσι ώστε το site του ΣΕΓΑΣ να γίνει μια μεγάλη πύλη πληροφόρησης, στατιστικών και αποτελεσμάτων. Έχουμε ήδη ξεκινήσει να δουλεύουμε πάνω σε αυτό το τομέα και σύντομα θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα