Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου: Σε υπερσύγχρονο γήπεδο η βάση της Εθνικής

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου: Σε υπερσύγχρονο γήπεδο η βάση της Εθνικής

bet365

Στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον θα κάνουν την προετοιμασία τους για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τα μέλη της Εθνικής ομάδας στίβου.

Τα περισσότερα μέλη της Εθνικής ομάδας στίβου, αναχώρησαν σήμερα για τις ΗΠΑ εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνει στο Ορεγκον (15-24/7).

Σήμερα τα ξημερώματα ταξίδεψαν για τις ΗΠΑ οι Κυριακή Φιλτισάκου, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Μίλτος Τεντόγλου, Χρήστος Φραντζεσκάκης, Μιχάλης Αναστασάκης, Σταματία Σκαρβέλη, Σπυριδούλα Καρύδη, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, Ελίνα Τζένγκο, Έφη Κουρκουτσάκη, ενώ από χθες αναχώρησαν οι Κυριακοπούλου και Πόλακ.

Στις 12 του μηνός θα ταξιδέψουν και οι Καραλής, Παπαμιχαήλ και Γκούσιν, όπως και η Κατερίνα Στεφανίδη που είναι στο Κολοράντο.

Η ελληνική ομάδα πάει λίγο πιο βόρεια από το Ορεγκον, στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον και στην πόλη του Σιάτλ, όπου η βάση της θα είναι στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον.

Το τελικό στάδιο της προετοιμασίας των Ελλήνων αθλητών για το Παγκόσμιο, θα γίνει στο εκπληκτικό γήπεδο των Huskies, όπως είναι η ονομασία των ομάδων του Πανεπιστημίου. Εκεί θα είναι η βάση και της Εθνικής ομάδας της Πολωνίας, αλλά και της Αυστραλίας.

Πρόκειται για ένα γήπεδο υψηλών προδιαγραφών, το οποίο εγκαινιάστηκε το 2013 και έχει εκσυγχρονιστεί εκ νέου, με ολυμπιακές προδιαγραφές. Διεξάγονται κανονικά αγώνες για κολεγιακά πρωταθλήματα και είναι ελάχιστα χιλιόμετρα βόρεια της πόλης του Σιάτλ.

Στάδιο Χάσκις

Διαθέτει μάλιστα έναν από τους πιο γρήγορους ελαστικούς τάπητες στον κόσμο, αν κι αυτό ελάχιστη σημασία έχει για την ελληνική αποστολή που δεν έχει φέτος κανέναν στα δρομικά αγωνίσματα. Αναμένεται ωστόσο να βοηθήσει στα άλματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα