Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Οι 17 σίγουροι και οι πρώτες αναχωρήσεις

Newsroom
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Οι 17 σίγουροι και οι πρώτες αναχωρήσεις

bet365

Το Σαββατοκύριακο αναχωρεί για τις ΗΠΑ το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αποστολής για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου.

Για περίπου 10 ημέρες η ελληνική ομάδα στίβου που θα μας εκπροσωπήσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου, θα κάνει την προετοιμασία της επί Αμερικανικού εδάφους, στην πόλη του Σιάτλ.

Με την αποστολή να έχει σχεδόν ξεκαθαρίσει, οι «σίγουροι» φεύγουν αυτό το Σαββατοκύριακο (2/3 Ιουλίου), με την ομάδα να έχει τουλάχιστον 17 αθλητές και άλλους 5 να είναι stand by.

Το Σάββατο θα αναχωρήσουν οι δύο επικοντίστριες, Ελένη Πόλακ και Νικόλ Κυριακοπούλου, ενώ η τρίτη της παρέας, η Κατερίνα Στεφανίδη, είναι ήδη στην βάση της στις ΗΠΑ (Κολοράντο) και θα πάει απευθείας στο Ορεγκον.

Την Κυριακή θα φύγουν τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, οι Κυριακή Φιλτισάκου, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Μίλτος Τεντόγλου, Χρήστος Φραντζεσκάκης, Μιχάλης Αναστασάκης, Σταματία Σκαρβέλη, Σπυριδούλα Καρύδη, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, Ελίνα Τζένγκο, Έφη Κουρκουτσάκη.
Στις 12 Ιουλίου θα ταξιδέψουν τελευταίοι για τις ΗΠΑ, οι Εμμανουήλ Καραλής, Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και Τατιάνα Γκούσιν.

Αυτοί είναι οι 17 σίγουροι για το Παγκόσμιο, ενώ ως τις 3 Ιουλίου η Παγκόσμια ομοσπονδία θα δώσει προσκλήσεις τους επιλαχόντες που έμειναν οριακά εκτός πρόκρισης από το ranking και περιμένουν να μάθουν αν θα υπάρχουν ακυρώσεις.

Μέσα από τις προσκλήσεις, σοβαρές πιθανότητες έχουν οι Ανδρέας Πανταζής (έμεινε την τελευταία εβδομάδα στο Νο34 ενώ προκρίνονται οι 32) και Νίκος Ανδρικόπουλος (35/32) στο τριπλούν, Αναΐς Καραγιάννη (44/40) και Ελισάβετ Πεσιρίδου (45/40). Λίγες είναι οι πιθανότητες για τον Δημήτρη Τσιάμη (39/32), που αν δεν είχε χάσει το Βαλκανικό, λόγω του covid-19 θα είχε κλείσει θέση στη διοργάνωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα