Στίβος: Πρωταθλήτρια και…70αρα ξανά η Σκαρβέλη (vid)

Newsroom
Στίβος: Πρωταθλήτρια και…70αρα ξανά η Σκαρβέλη (vid)

bet365

Η Σταματία Σκαρβέλη συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος με βολή στα 70,31μ.

Η Σταματία Σκαρβέλη κατέκτησε για 4η φορά τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδος στην σφυροβολία.

Η έμπειρη αθλήτρια επικράτησε με βολή στα 70,31 μ. στο αγώνισμα που άνοιξε το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Καυταντζόγλειο. Η Σκαρβέλη ξεκίνησε τον αγώνα της με 68,59 μ., συνέχισε με 69,86 μ., στην τρίτη βολή σημείωσε την καλύτερη επίδοση της, ήταν άκυρη στην τέταρτη, έκανε 70,16 μ. στην πέμπτη και 69,97 μ. στην έκτη.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Σταυρούλα Κοσμίδου (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 60,59 μ. και τρίτη ήταν η Κατερίνα Βαμβουκάκη (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 58,91 μέτρα.

Πλέον η Σκαρβέλη θα περιμένει να δει αν θα μπει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μέσω του ranking όπου προς το παρόν είναι μέσα στη λίστα. Ωστόσο θα εξαρτηθεί και από τα άλλα εθνικά πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη αυτό και το επόμενο Σαββατοκύριακο.

«Είμαι χαρούμενη με τη νίκη μου. Ήταν η καλύτερή μου βολή που έχω ρίξει σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ήθελα παραπάνω και να ρίξω μεγαλύτερες βολές μπροστά στο φίλαθλο κοινό της Ελλάδας. Πάντα επιδιώκω να εκτελέσω όσο μπορώ καλύτερα τις βολές μου. Είμαι κοντά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το παρακολουθούμε με τον Άλεξ (σ.σ. Αλέξανδρος Παπαδημητρίου). Είμαι ικανοποιημένη, αλλά έστω και έτσι, πρέπει να περιμένω την επιβεβαίωση πρόκρισης. Το πρόγραμμα, αν πάνε όλα καλά, είναι να πάμε προετοιμασία στο Σιάτλ και να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Και το πρώτο πράγμα στη μεγάλη διοργάνωση είναι να ρίξω καλές βολές», είπε η Σταματία Σκαρβέλη στο τέλος του αγώνα.

 

Τελευταία Νέα