Τζένγκο: Στο Παρίσι «πρόβα» για το Παγκόσμιο

Newsroom
Τζένγκο: Στο Παρίσι «πρόβα» για το Παγκόσμιο

bet365

Η Ελίνα Τζένγκο αγωνίζεται σήμερα (18/6) στο Diamond League του Παρισιού απέναντι σε αντίπαλες που θα βρει στον δρόμο της στο Γιουτζίν.

Ενα πολύ δυνατό τεστ θα κάνει απόψε (18/6) η Ελίνα Τζένγκο στο Παρίσι.

Η πρωταθλήτρια του ακοντισμού θα αγωνιστεί στο Diamond League της γαλλικής πρωτεύουσας, σε ένα μίτινγκ όπου στον ακοντισμό θα συμμετέχουν οι κορυφαίες φέτος στο πλανήτη.
Η αθλήτρια που ανήκει στην Team Future της Bwin, θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τις Κιταγκούτσι, Λιτλ, Μπαρμπέρ, Ογκροντνίκοβα, Σποτάκοβα και Μουζ, ευελπιστώντας σε μία μεγάλη βολή πάνω από τα 60 μέτρα, μετά την κακή παρένθεση στο Κλάντνο.

Στα υπόλοιπα αγωνίσματα, το επί κοντώ ανδρών δεν θα έχει Καραλή τελικά, αλλά ούτε Ντουπλάντις, με τους Μπραζ και Λαβιλενί να είναι τα μεγάλα ονόματα.

Ενδιαφέρον θα έχουν ακόμη στις γυναίκες το ύψος με τις Μάχουτσικ, Λεφτσένκο, Τιάμ και Βούκοβιτς, ο δίσκος με τις Αλμαν και Πέρκοβιτς, τα 400μ. με την Μίλερ Ουίμπο και τα 100 μέτρα με τις Φρέιζερ Πράις, Τα Λου.

Στους άνδρες ξεχωρίζουν οι παρουσίες των Ντε Γκρας (200μ.), Τέιλορ, Κομπαορέ, Ντίαζ, Ζανγκό, Πιτσάρδο (τριπλούν), Μαρτινό Λαγκαρντ, Πόζι, Τραϊκοβιτς, Αλεν (110μ. εμπ.) και Γκάρντινερ (400μ.).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα