«Ζηρίνειο»: Άρχισε το ξήλωμα διαδρομών στο ιστορικό στάδιο

Newsroom
«Ζηρίνειο»: Άρχισε το ξήλωμα διαδρομών στο ιστορικό στάδιο

bet365

Η αρχή του τέλους για τον κλασικό αθλητισμό στο «Ζηρίνειο στάδιο της Κηφισιάς, ξεκίνησε, με το ξήλωμα διαδρομών, για την επέκταση του ποδοσφαιρικού γηπέδου, πώς αντέδρασε ο ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου.

Η καταστροφή για τον κλασικό αθλητισμό στο ιστορικό Δημοτικό «Ζηρίνειο» στάδιο της Κηφισιάς, άρχισε. Από το πρωί συνεργεία άρχισαν να ξηλώνουν τον εσωτερικό διάδρομο, στο πλαίσιο των έργων για να μεγαλώσουν οι διαστάσεις του ποδοσφαιρικού γηπέδου.|

Οι φωνές αγωνίας των ανθρώπων του ΓΣ Κηφισιάς και της Ολυμπιάδας Κηφισιάς, δεν έπιασαν τόπο και από το πρωί στο στάδιο που μεγάλωσαν γενεές πρωταθλητών ο κλασικός αθλητισμός δέχεται ένα ισχυρό πλήγμα.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο πρώην πρωταθλητής του ΓΣ Κηφισιάς, Δημήτρης Διαμαντάρας κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου, φωτογραφία που κοινοποίησε και ο ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτο Τεντόγλου, που έχει ζήσει στο «Ζηρίνειο» και είναι αθλητής του ΓΣ Κηφισιάς.


Οι δύο σύλλογοι, με επιστολή τους προς τον δήμαρχο Κηφισιάς, Γιώργο Θωμάκο ζητούσαν απηύθυναν έκκληση να σωθεί το «Ζηρίνειο», δύο ημέρες μετά ο εφιάλτης ξεκίνησε.

 

Τελευταία Νέα