Μίτινγκ αλμάτων Καλλιθέας: Εξαιρετική η Φράνκλιν με τρία άλματα πάνω από 14.20

Newsroom
Μίτινγκ αλμάτων Καλλιθέας: Εξαιρετική η Φράνκλιν με τρία άλματα πάνω από 14.20

bet365

Εξαιρετική παρουσία της Τόρι Φράνκλιν στο μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας, με την Αμερικανίδα να παίρνει την 1η θέση στο τριπλούν έχοντας 3 άλματα πάνω από 14.20.

Η Τόρι Φράνκλιν ήταν από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα. Η αθλήτρια από τις ΗΠΑ ήταν νικήτρια στο τριπλούν με 14,34 μ., σε έναν αγώνα όπου "προσγειώθηκε" τρεις φορές πάνω από τα 14,20 μέτρα. Η Οξάνα Κορένεβα ήταν η ευχάριστη έκπληξη του αγωνίσματος, αφού κατέλαβε την δεύτερη θέση με 13,94 μ. (2,4). Η αθλήτρια ασχολείται πρώτη χρονιά με το αγώνισμα και δείχνει πως μπορεί να έχει καλές επιδόσεις. Η αθλήτρια του Δημήτρη Σιούντρη με κανονικό άνεμο έκανε 13,60 μ., επίδοση που αποτελεί ρεκόρ της.

Την τρίτη θέση στο τριπλούν κατέλαβε η Τουρκάλα Ντανιζμάς με 13,89 μ., ενώ πίσω της ήταν η Σπυριδούλα Καρύδη με 13,79 μέτρα.

ΣΕΓΑΣ

Βράβευση Καραμαρίνοφ από Σακοράφα, Καπράλο

Το μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ και ο κάτοχος του ρεκόρ Ευρώπης στο μήκος Ρόμπερτ Εμιγιάν.

Οι διοργανωτές τίμησαν τον Βούλγαρο πρόεδρο της ΕΑ για την προσφορά του στον κλασικό αθλητισμό, σε μια βράβευση όπου έκαναν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος και ο πρόεδρος του ΦΣ Καλλιθέας και ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Δημάκος. Λίγο αργότερα τιμήθηκε και ο Εμιγιάν με αφορμή τη συμπλήρωση των 35 χρόνων από την επίτευξη του ευρωπαϊκού ρεκόρ στο μήκος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα