Μίτινγκ αλμάτων Καλλιθέας: Εξαιρετική η Φράνκλιν με τρία άλματα πάνω από 14.20

Newsroom
Μίτινγκ αλμάτων Καλλιθέας: Εξαιρετική η Φράνκλιν με τρία άλματα πάνω από 14.20

bet365

Εξαιρετική παρουσία της Τόρι Φράνκλιν στο μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας, με την Αμερικανίδα να παίρνει την 1η θέση στο τριπλούν έχοντας 3 άλματα πάνω από 14.20.

Η Τόρι Φράνκλιν ήταν από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα. Η αθλήτρια από τις ΗΠΑ ήταν νικήτρια στο τριπλούν με 14,34 μ., σε έναν αγώνα όπου "προσγειώθηκε" τρεις φορές πάνω από τα 14,20 μέτρα. Η Οξάνα Κορένεβα ήταν η ευχάριστη έκπληξη του αγωνίσματος, αφού κατέλαβε την δεύτερη θέση με 13,94 μ. (2,4). Η αθλήτρια ασχολείται πρώτη χρονιά με το αγώνισμα και δείχνει πως μπορεί να έχει καλές επιδόσεις. Η αθλήτρια του Δημήτρη Σιούντρη με κανονικό άνεμο έκανε 13,60 μ., επίδοση που αποτελεί ρεκόρ της.

Την τρίτη θέση στο τριπλούν κατέλαβε η Τουρκάλα Ντανιζμάς με 13,89 μ., ενώ πίσω της ήταν η Σπυριδούλα Καρύδη με 13,79 μέτρα.

ΣΕΓΑΣ

Βράβευση Καραμαρίνοφ από Σακοράφα, Καπράλο

Το μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ και ο κάτοχος του ρεκόρ Ευρώπης στο μήκος Ρόμπερτ Εμιγιάν.

Οι διοργανωτές τίμησαν τον Βούλγαρο πρόεδρο της ΕΑ για την προσφορά του στον κλασικό αθλητισμό, σε μια βράβευση όπου έκαναν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος και ο πρόεδρος του ΦΣ Καλλιθέας και ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Δημάκος. Λίγο αργότερα τιμήθηκε και ο Εμιγιάν με αφορμή τη συμπλήρωση των 35 χρόνων από την επίτευξη του ευρωπαϊκού ρεκόρ στο μήκος.

 

Τελευταία Νέα