Μίτινγκ αλμάτων Καλλιθέας: Μεγάλες επιδόσεις στο μήκος με τον Τεντόγλου να απουσιάζει

Newsroom
Μίτινγκ αλμάτων Καλλιθέας: Μεγάλες επιδόσεις στο μήκος με τον Τεντόγλου να απουσιάζει

bet365

Μεγάλη μάχη στο μήκος ανδρών στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα, με τον Ινδό Σρισανκόρ να καταλαμβάνει την 1η θέση με 8.31, 2ος ο Σουηδός Μάντλερ με 8.27 και 3ος ο Γάλλος Πομερί με 8.17. Δεν αγωνίστηκε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Παγκοσμίου επιπέδου ήταν το μήκος των Ανδρών στο μίτινγκ Αλμάτων της Καλλιθέας. Ο Μίλτος Τεντόγλου μπορεί να απουσίαζε από τον αγώνα προκειμένου θα προστατέψει το πόδι του, ωστόσο οι υπόλοιποι μετέχοντες κατάφεραν να προσφέρουν μοναδικό θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του σταδίου της Καλλιθέας.

Νικητής στον αγώνα αναδείχθηκε ο Ινδός Μουραλί Σρισανκάρ με 8,31 μ., ο αθλητής που μοιράζεται μαζί με τον Τεντόγλου την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο. Ο 23χρονος έδειξε συνέπεια σε μεγάλα άλματα, σε μια χρονιά, που θα επιδιώξει τη διάκριση στο Παγκόσμιο του Όρεγκον.

Το φετινό του ρεκόρ βελτίωσε και ο Τόμπιας Μόντλερ (Σουηδία), που είχε καλύτερο άλμα στα 8,27 μ., ενώ «προσγειώθηκε» ακόμη και στα 8,21 μέτρα. Την έκπληξη έκανε ο Γάλλος Τζουλς Πομερί με 8,17 μ. (0,9) και νέο ατομικό ρεκόρ.

Την καλύτερη παρουσία από τους Έλληνες πραγματοποίησε ο Αντώνης Στυλιανίδης με 7,63 μ. (-0,4), επίδοση που του έδωσε την έβδομη θέση.

Δεν τα πήγε τόσο καλά ο Καραλής

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν βρέθηκε σήμερα στην κατάσταση που θα ήθελε κι έτσι δεν προσέγγισε επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων του. Ο αθλητής πέρασε τα 5,35 μ., ωστόσο στη συνέχεια δεν μπόρεσε να υπερβεί τα 5,60 μέτρα. "Δεν πήγαν καλά σήμερα τα πράγματα, ωστόσο δεν είναι κάτι που μας ανησυχεί. Στην ουσία ήταν ο πρώτος αγώνας της χρονιάς. Γενικά είμαι σε καλή κατάσταση και βελτιωμένος σε πολλά τεχνικά μέρη. Θα κάνω τον επόμενο αγώνα μου στις 3 Ιουνίου στο Μπίντγκοζ", είπε ο Καραλής. Νικητής στο σημερινό αγώνα ήταν ο Πέτρος Χατζίου με 5,40 μ., ενώ τρίτος με 5,25 μ., ήταν ο Γιάννης Ρίζος.

 

Τελευταία Νέα