Βάδην: Η αφίσα που προκάλεσε αντιδράσεις και η συγγνώμη της Ολυμπιάδας Πατρών

Newsroom
Βάδην: Η αφίσα που προκάλεσε αντιδράσεις και η συγγνώμη της Ολυμπιάδας Πατρών

bet365

Σύλλογος έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για ένα «ατόπημά» του στην αφίσα των αγώνων βάδην στην Πάτρα.

Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και το τιμ του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου για μία αφίσα στην Πάτρα, έφεραν την απόσυρσή της και την συγνώμη από τον σύλλογο της Ολυμπιάδας Πατρών.

Παράλληλα με το πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην, πραγματοποιήθηκε και φεστιβάλ βάδην από τον σύλλογο στην πόλη. Μόνο που στην αφίσα του φεστιβάλ έβαλαν την Ντισμπιώτη και άλλους πρωταθλητές που συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα (και όχι στο φεστιβάλ) προφανώς με σκοπό να διαφημίσουν τον αγώνα τους.

Παράλληλα, στην αφίσα υπήρχε και λογότυπο χορηγού το οποίο ήταν κάτι που λογικά ενόχλησε την ομάδα του Κεφαλόπουλου, ενώ την ίδια ώρα το πανελλήνιο πρωτάθλημα υπήρχε κάπου στα… ψιλά γράμματα.

Αφίσα βάδην

Υπό την απειλή ασφαλιστικών μέτρων, η Ολυμπιάδα απέσυρε την αφίσα και ζήτησε δημόσια συγγνώμη τόσο από την Ντρισμπιώτη που μπήκε χωρίς την συγκατάθεσή της, όσο και από τον υπόλοιπο κόσμο για την αναστάτωση που προκλήθηκε.

Τονίζουν ωστόσο ότι η κίνηση δεν έγινε με σκοπό να βλάψουν την αθλήτρια ή να αποκομίσουν κάποιο κέρδος, αλλά κυρίως για να τραβήξουν τον κόσμο και να παρακολουθήσει τους αγώνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα