Τεντόγλου: Άρχισε με 8.25μ. από το διασυλλογικό

Newsroom
Τεντόγλου: Άρχισε με 8.25μ. από το διασυλλογικό

bet365

Ο Μίλτος Τεντόγλου επιχείρησε τέσσερα άλματα στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, με το καλύτερο να είναι στα 8.05μ.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που κατηφόρισε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, με τον Μίλτο Τεντόγλου να αποτελεί πόλο έλξης. Ο Ολυμπιονίκης του μήκους στο Τόκιο έκανε πρεμιέρα στον ανοιχτό στίβο, έχοντας καλύτερο άλμα στα 8.05μ. στη διάρκεια του διασυλλογικού πρωταθλήματος.

Ο πρωταθλητής κόσμου στον κλειστό αρχικά σχεδίαζε να κάνει μόλις δύο άλματα, τελικά επέλεξε να μείνει για τέσσερις προσπάθειες, αψηφώντας το κρύο και τη μεγάλη αναμονή, προκειμένου να βρει το άλμα που είχε στο μυαλό του. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι, ολοκλήρωσε τον αγώνα του με 8,05μ. (-1,2), επίδοση που δεν τον ικανοποίησε.

«Ο μόνος λόγος που έμεινα και για το τέταρτο άλμα ήταν γιατί δεν είχα πετύχει αυτό που ήθελα. Ήρθα σήμερα εδώ για να κάνω 8,20μ. ωστόσο δεν βγήκε. Δεν είχα όση όρεξη θα ήθελα, ίσως με επηρέασε και το κρύο», είπε ο αθλητής.

Ο Τεντόγλου ξεκίνησε τον αγώνα του με 8,01μ., έκανε στη συνέχεια 8,05μ., δεν ολοκλήρωσε το τρίτο του άλμα, ενώ ήταν άκυρος στο τέταρτο και τελευταίο του άλμα του. Ο αθλητής αναχωρεί τη Δευτέρα (2/5) για την Κύπρο με το υπόλοιπο γκρουπ του Γιώργου Πομάσκι για προετοιμασία και στις 10 του μηνός θα συμμετάσχει στο μίτινγκ της Λεμεσού. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα πάρει μέρος στα «Βεργώτεια» στην Κεφαλονιά. «Δεδομένων των συνθηκών πήγε πολύ καλά. Ακόμη διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και δεν είναι σε αγωνιστική κατάσταση», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Πομάσκι.

Στο μήκος των γυναικών, καλή παρουσία πραγματοποίησε η Σπυριδούλα Καρύδη (ΑΟ Κάλλιστος), που ήταν νικήτρια με άλμα στα 6.25 μ. Στα 200μ. η Ραφαέλα Σπανουδάκη σημείωσε 23.33 και παρέσυρε την Άρτεμις Αναστασίου σε ατομικό ρεκόρ με 23.52, ενώ καλή αρχή έκανε και η Δήμητρα Γναφάκη στα 400μ. εμπ. με 58.22

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα