Στίβος: Η Γιαζιτζίδου πρωταθλήτρια στον ορεινό δρόμο

Newsroom
Στίβος: Η Γιαζιτζίδου πρωταθλήτρια στον ορεινό δρόμο

bet365

Η ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Χριστίνα Γιαζιτζίδου έβαλε τα… γυαλιά στους αθλητές του στίβου κερδίζοντας τον τίτλο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.

Στην Δεσκάτη Γρεβενών πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινού δρόμου απόστασης 20,5χλμ., με μία ολυμπιονίκη της κωπηλασίας να κατακτά τον τίτλο στις γυναίκες!

Πρόκειται για την «χάλκινη» ολυμπιονίκη του 2012 Χριστίνα Γιαζιτζίδου, η οποία αγωνίστηκε για τον σύλλογο ΦΣ Αργος Ορεστικού και κέρδισε το πρωτάθλημα τερματίζοντας σε χρόνο 1:38.23.

Η Γιαζιτζίδου μετά το τέλος της καριέρας της στην κωπηλασία ξεκίνησε το τρέξιμο και γρήγορα βρέθηκε σε αγώνες σε δημόσιο δρόμο, αλλά και σε αγώνες βουνού και σήμερα (17/4) έγινε πανελληνιονίκης.

Τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα κατέκτησε η πρωταθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων Ευσταθία Φλώρου (ΓΣ Νίκη Βόλου) με 1.43.32 και την τρίτη η Κωνσταντίνα Μποσκοπούλου (ΝΓΣ Ηρακλής) με 1.43.55.

Στους άνδρες, ο Θανάσης Παγουνάδης (ΓΣ Νίκη Βύρωνα) διένυσε την απόσταση σε 1:23.50 και αναδείχθηκε νικητής. Παρά τις δυσκολίες της διαδρομής, κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα τρέχοντας κάτω από χαμηλές θερμοκρασίες, με τον περσινό νικητή, Δημήτρη Θεοδωρακάκο (ΓΣ Αστέρας Αιγάλεω) να ακολουθεί στην δεύτερη θέση με χρόνο 1:27.14. Η τριάδα έκλεισε με τον Νίκο Πονηρέα (ΑΕ Μεσογείων), που τερμάτισε σε 1:29.03.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα