Η Κελεσίδου εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ

Newsroom
Η Κελεσίδου εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ

bet365

Η ολυμπιονίκης της δισκοβολίας Τασούλα Κελεσίδου θα είναι η νέα εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ολομέλεια της Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η Τασούλα Κελεσίδου κέρδισε την αποδοχή των εκπροσώπων των σωματείων του ΣΕΓΑΣ, αφού συγκέντρωσε 99 ψήφους στην ψηφοφορία που έγινε σήμερα στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας και θα εκπροσωπήσει τον στίβο στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ο Νίκος Τσώνης που ήταν ο άλλος υποψήφιος, συγκέντρωσε 38 ψήφους, ενώ καταμετρήθηκαν εννέα λευκά και δύο άκυρα.

«Μου είπαν ότι ήταν αιφνιδιαστική κίνηση να κατέβω ως υποψήφια. Αυτό που αποφάσισα ήταν μετά από ώριμη σκέψη και παρότρυνση πολλών ανθρώπων που πιστεύουν σε εμένα. Ήμουν είμαι και θα είμαι πάντα από οποιαδήποτε θέση, κοντά στους ανθρώπους που αγωνίζονται, είναι μέσα στα στάδια με συνέπεια και εργατικότητα. Που έχουν αξίες και αρχές. Να παροτρύνουμε όλους τους ανθρώπους του χώρου να είμαστε ενωμένοι για το καλό του στίβου. Όλοι ξέρουμε πως ένας δεν μπορεί να τα κάνει όλα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι μαζί. Να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται, τους αθλητές μας, τους προπονητές και τα σωματεία μας», δήλωσε η νέα εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ, Τασούλα Κελεσίδου στη διάρκεια της ομιλίας της στη γενική συνέλευση.

Εγκρίθηκαν διοικητικός και οικονομικός απολογισμός

Συνολικά 157 σωματεία συμμετείχαν στην διαδικασία όπου εγκρίθηκαν ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός.

Η γενική συνέλευση των αντιπροσώπων των Σωματείων του ΣΕΓΑΣ ψήφισε και ενέκρινε με 142 θετικές ψήφους, 4 όχι και 3 λευκά την έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου από 01/01/2021 μέχρι 31/12/2021 και την απαλλαγή της Διοίκησης από κάθε ευθύνη.

Στη συνέχεια ο Ταμίας του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Λιούμπας παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμού 2021, που περιείχε τον ισολογισμό, την κατάσταση αποτελεσμάτων χρήσης κατ΄ είδος, ανάλυση κονδυλίων, σύνοψη λογιστικών αρχών και άλλα οικονομικά στοιχεία.

Ακολούθως τέθηκε στο σώμα για ψήφιση ο οικονομικός απολογισμός και εγκρίθηκε με 151 ψήφους, 1 όχι και 9 λευκά.

Επίσης, η πρόταση της προέδρου του ΣΕΓΑΣ για την εκλογή προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης εγκρίθηκε ομόφωνα από το Σώμα. Ετσι το προεδρείο της ΓΣ απαρτίζεται από τους κ.κ. Σάκη Κουβάτσο, Χριστίνα Δέσκου και Γιάννη Μινόπουλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα