Τεντόγλου: «Θέλω πανελλήνιο ρεκόρ μέσα στη σεζόν»

Newsroom
Τεντόγλου: «Θέλω πανελλήνιο ρεκόρ μέσα στη σεζόν»

bet365

Διπλό στόχο έχει ο Μίλτος Τεντόγλου μέσα στην σεζόν του κλειστού στίβου.

Αρκετά καλά έχει ξεκινήσει η χειμερινή σεζόν για τον Μίλτο Τεντόγλου.

Ο «χρυσός» ολυμπιονίκης στο μήκος έχει κάνει δύο αγώνες με 8,15μ. και 8,22μ. και είναι σε καλό δρόμο εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος σε έναν μήνα στο Βελιγράδι.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι θα κατέβει και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακό όπου θέλει να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το φετινό του ρεκόρ, ενώ στο μυαλό του υπάρχει και το πανελλήνιο ρεκόρ.

«Πάρα πολύ καλά ξεκίνησε η χρονιά. Όχι τόσο για τις επιδόσεις που σημείωσα, όσο για την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι. Είμαι γρήγορος, δυνατός, η προπόνηση πηγαίνει καλά και δεν έχω ενοχλήσεις στο γόνατο. Όλα αυτά με κάνουν να βλέπω αισιόδοξα την πορεία μου στη σεζόν» ανέφερε αρχικά ο Τεντόγλου στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

«Σίγουρα κάνω περισσότερα άλματα από την περσινή σεζόν, δεν έχω ενοχλήσεις, συνεχίζω και κάνω τις θεραπείες μου και όσα πρέπει ώστε να διατηρώ το γόνατο στην καλύτερη κατάσταση» πρόσθεσε.

Ο Τεντογλου θα αγωνιστεί την Κυριακή με στόχο ένα άλμα ξανά πάνω από τα 8,20μ., αλλά δεν θέλει να κάνει πάνω από τρία άλματα στον αγώνα.

«Είναι ένας ακόμη αγώνας. Θα κυνηγήσω ένα μεγάλο άλμα. Ξέρω πως αν στο πρώτα άλμα μου βγει μια επίδοση πάνω από τα 8,20 μ. ο Πομάσκι θα μου πει να σταματήσω. Το πλάνο μας είναι να κάνω τρία άλματα. Θα δούμε πως θα πάει. Σίγουρα θα κυνηγήσω κάτι καλό. Θα είναι άλλωστε ο πρώτος μου αγώνας με τον προπονητή μου στο στάδιο. Πάντα μου αρέσει να αγωνίζομαι στο ΣΕΦ και να έχω το χειροκρότημα του κόσμου» σημείωσε ο πρωταθλητής από τα Γρεβενά.

«Αν κάνω αυτό που πρέπει και μπορώ νομίζω πως μέχρι να τελειώσει η σεζόν θα έχω βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ, γιατί όχι με επίδοση πάνω από τα 8,40 μέτρα. Μια τέτοια επίδοση είναι πολύ καλή για τον κλειστό και σου δείχνει πολλά πράγματα για τον ανοιχτό. Σίγουρα ο στόχος στο Παγκόσμιο είναι η κατάκτηση ενός μεταλλίου. Είμαι αθλητής που λειτουργεί με συναγωνισμό και μου αρέσει να υπάρχει σε μια μεγάλη διοργάνωση, με κάνει να γίνομαι καλύτερος» είπε ακόμη ο Τεντόγλου.

 

Τελευταία Νέα