Πομάσκι: «Περιμένω πολλά από τον Τεντόγλου στον κλειστό»

Newsroom
Πομάσκι: «Περιμένω πολλά από τον Τεντόγλου στον κλειστό»

bet365

Ο Γιώργος Πομάσκι αναφέρθηκε στην χειμερινή περίοδο και τις βλέψεις που έχει για τον Τεντόγλου εν όψει Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου είναι ο πρώτος βασικός στόχος το 2022 για τον Μίλτο Τεντόγλου.

Ο «χρυσός» ολυμπιονίκης στο Τόκιο ξεκίνησε με 8,15μ. την σεζόν στην Οστράβα και θα κάνει άλλους τρεις αγώνες πριν το Βελιγράδι, με δεύτερο αυτόν μεθαύριο στο Μετζ της Γαλλίας.

«Το ξεκίνημα του ήταν πολύ καλό. Έκανε κάποια λαθάκια τα οποία θα έχει την ευκαιρία να διορθώσει στους επόμενους αγώνες του. Βρισκόμαστε ακόμη νωρίς στη σεζόν. Η προπόνηση έχει προγραμματιστεί με βάση το Παγκόσμιο, το οποίο θα γίνει τέλος Μαρτίου. Ο Μίλτος έχει να δώσει πολλά μέσα στη σεζόν και περιμένω να κινηθεί σε εξαιρετικό επίπεδο», είπε για τον Τεντόγλου, ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι.

«Ο Μίλτος όπως έχω πει πολλές φορές είναι ένας αθλητής που ξέρει να λειτουργεί σε κάθε συνθήκη. Σίγουρα αν ήμουν εκεί θα είχαμε διορθώσει κάποιες λεπτομέρειες, που τις έχασε κυρίως από τον ενθουσιασμό του» πρόσθεσε ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

Από το γκρουπ του θα αρχίσει αγώνες την Κυριακή και η Σπυριδούλα Καρύδη η οποία ανάρρωσε από τον κορονοϊό.

«Δεν είχε κάποιο σύμπτωμα, ωστόσο όλη αυτή η ιστορία την κράτησε πίσω. Δεν μπορούμε να ξέρουμε θα αντίδραση και σε τι κατάσταση είναι, ωστόσο εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει την Κυριακή» ανέφερε ο Πομάσκι για την άλτρια του τριπλούν.

 

Τελευταία Νέα